All Galanthus

Galanthus Atkinsii

Galanthus Atkinsii Galanthus Atkinsii: bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is wit.

Galanthus Dionysus

Galanthus Dionysus Galanthus Dionysus: bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 20 cm hoog. De kleur van de bijzondere dubbele bloem is wit.

Galanthus elwesii

Galanthus elwesii Galanthus elwesii: bloeit al vroeg in het voorjaar, in januari-februari, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is wit. Import.

Galanthus elwesii Mount Everest

Galanthus elwesii Mount Everest Galanthus elwesii Mount Everest: bloeit al vroeg in het voorjaar, in januari-maart, en wordt ongeveer 25 cm hoog. De kleur van de bloem is wit. Dit is een grote sneeuwklok.

Galanthus Magnet

Galanthus Magnet Galanthus Magnet: bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is sneeuwwit.

Galanthus nivalis

Galanthus nivalis Galanthus nivalis ('sneeuwklokje'): bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is wit.

Galanthus nivalis Flore Pleno

Galanthus nivalis Flore Pleno Galanthus nivalis Flore Pleno: bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de dubbele bloem is wit.

Galanthus nivalis Viridi-apice

Galanthus nivalis Viridi-apice Galanthus nivalis Viridi-apice: bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De witte bloem heeft een groene punt.

Galanthus S. Arnott

Galanthus S. Arnott Galanthus S. Arnott: bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De grootbloemig bloem is wit van kleur.

Galanthus woronowii

Galanthus woronowii Galanthus woronowii (syn. Galanthus ikariae): bloeit in februari en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is wit en het blad is glanzend. Import.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen