Alles Galanthus

Galanthus Atkinsii

Galanthus Atkinsii Galanthus Atkinsii: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is wit.

Galanthus Dionysus

Galanthus Dionysus Galanthus Dionysus: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 20 cm hoog. De kleur van de bijzondere, dubbele bloem is wit.

Galanthus elwesii

Galanthus elwesii Galanthus elwesii: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in januari-februari, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is wit. Import.

Galanthus elwesii Mount Everest

Galanthus elwesii Mount Everest Galanthus elwesii Mount Everest: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in januari-maart, en wordt ongeveer 25 cm hoog. De kleur van de bloem is wit. Dit is een grote sneeuwklok.

Galanthus Magnet

Galanthus Magnet Galanthus Magnet: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is sneeuwwit.

Galanthus nivalis

Galanthus nivalis Galanthus nivalis: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is wit.

Galanthus nivalis Flore Pleno

Galanthus nivalis Flore Pleno

Galanthus nivalis Flore Pleno Galanthus nivalis Flore Pleno: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de dubbele bloem is wit.

Galanthus nivalis Viridi-apice

Galanthus nivalis Viridi-apice Galanthus nivalis Viridi-apice: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De witte bloem heeft een groene punt.

Galanthus S. Arnott

Galanthus S. Arnott Galanthus S. Arnott: Bloeit al vroeg in het voorjaar, in februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De grootbloemig bloem is wit van kleur.

Galanthus woronowii

Galanthus woronowii Galanthus woronowii (syn. Galanthus ikariae): Bloeit in februari en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is wit en het blad is glanzend. Import.