Alles Gloxinia

Gloxinia Blanche de Meru

Gloxinia Blanche de Meru Gloxinia Blanche de Meru: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn roze met wit van kleur.

Gloxinia Corina

Gloxinia Corina Gloxinia Corina: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn rood van kleur.

Gloxinia Crispa

Gloxinia Crispa Gloxinia Crispa: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn rood van kleur met witte spikkels.

Gloxinia Défiance

Gloxinia Défiance Gloxinia Défiance: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn donkerrood van kleur.

Gloxinia Etoile de Feu

Gloxinia Etoile de Feu Gloxinia Etoile de Feu: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn rood van kleur.

Gloxinia Hollywood

Gloxinia Hollywood Gloxinia Hollywood: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn blauwpaars van kleur.

Gloxinia Kaiser Friedrich

Gloxinia Kaiser Friedrich Gloxinia Kaiser Friedrich: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn rood van kleur en hebben een witte rand.

Gloxinia Kaiser Wilhelm

Gloxinia Kaiser Wilhelm Gloxinia Kaiser Wilhelm: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn donkerblauw van kleur en hebben een witte rand.

Gloxinia Mont Blanc

Gloxinia Mont Blanc Gloxinia Mont Blanc: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn wit van kleur.

Gloxinia Prins Albert

Gloxinia Prins Albert Gloxinia Prins Albert: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn donkerblauw van kleur.

Gloxinia Tigré blauw

Gloxinia Tigré blauw Gloxinia Tigré blauw: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn blauw met wit 'getijgerd' van kleur.

Gloxinia Tigré rood

Gloxinia Tigré rood Gloxinia Tigré rood: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn rood met wit 'getijgerd' van kleur.

Gloxinia Violacea

Gloxinia Violacea Gloxinia Violacea: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloemen zijn diep fluweelblauw van kleur.