Alles Crocus - voorjaarsbloeiend

Crocus angustifolius

Crocus angustifolius Crocus angustifolius: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem heeft een diepgele kleur en brons aan de buitenzijde.

Crocus biflorus weldenii Albus

Crocus biflorus weldenii Albus Crocus biflorus weldenii Albus: Bloeit in het voorjaar, rond februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is wit van kleur.

Crocus biflorus weldenii Fairy

Crocus biflorus weldenii Fairy Crocus biflorus weldenii Fairy: Bloeit in het voorjaar, rond februari-maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is wit met een purperen blush.

Crocus chrysanthus Advance

Crocus chrysanthus Advance Crocus chrysanthus Advance: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een gele kleur met violet aan de buitenzijde.

Crocus chrysanthus Ard Schenk

Crocus chrysanthus Ard Schenk Crocus chrysanthus Ard Schenk: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is wit van kleur.

Crocus chrysanthus Blue Pearl

Crocus chrysanthus Blue Pearl Crocus chrysanthus Blue Pearl: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een zachte lichtblauwe kleur.

Crocus chrysanthus Cream Beauty

Crocus chrysanthus Cream Beauty Crocus chrysanthus Cream Beauty: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is roomkleuring en heeft een ronde vorm.

Crocus chrysanthus Dorothy

Crocus chrysanthus Dorothy Crocus chrysanthus Dorothy: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtgeel van kleur en purper geveerd aan de buitenzijde.

Crocus chrysanthus Fuscotinctus

Crocus chrysanthus Fuscotinctus Crocus chrysanthus Fuscotinctus: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is goudgeel van kleur en bruin getint aan de buitenzijde.

Crocus chrysanthus gemengd

Crocus chrysanthus gemengd Crocus chrysanthus gemengd: Bloeit in het voorjaar, rond maart en worden ongeveer 15 cm hoog. Een mooi mengsel van kleuren.

Crocus chrysanthus Gipsy Girl

Crocus chrysanthus Gipsy Girl Crocus chrysanthus Gipsy Girl: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een goudgele kleur en is purperbruin gestreept.

Crocus chrysanthus Goldilocks

Crocus chrysanthus Goldilocks Crocus chrysanthus Goldilocks: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een diepgele kleur en een purperbruin hart.

Crocus chrysanthus Herald

Crocus chrysanthus Herald Crocus chrysanthus Herald: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem heeft een primulagele kleur en purper aan de buitenzijde.

Crocus chrysanthus Ladykiller

Crocus chrysanthus Ladykiller Crocus chrysanthus Ladykiller: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is paars-purper van kleur en heeft een witte rand.

Crocus chrysanthus Miss Vain

Crocus chrysanthus Miss Vain

Crocus chrysanthus Miss Vain Crocus chrysanthus Miss Vain: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is wit van kleur.

Crocus chrysanthus Prins Claus

Crocus chrysanthus Prins Claus Crocus chrysanthus Prins Claus: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is blauw met wit van kleur.

Crocus chrysanthus Romance

Crocus chrysanthus Romance Crocus chrysanthus Romance: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een citroengele kleur.

Crocus chrysanthus Snowbunting

Crocus chrysanthus Snowbunting Crocus chrysanthus Snowbunting: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een witte kleur.

Crocus corsicus

Crocus corsicus Crocus corsicus: Bloeit heel vroeg in het voorjaar, in januari-februari, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is lila geaderd op een witte ondergrond.

Crocus Early Gold

Crocus Early Gold Crocus Early Gold: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is goudgeel van kleur en heeft purperen strepen.

Crocus etruscus Rosalind

Crocus etruscus Rosalind Crocus etruscus Rosalind: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is zilver en lavendelblauw van kleur.

Crocus etruscus Zwanenburg

Crocus etruscus Zwanenburg Crocus etruscus Zwanenburg: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem heeft een violetblauwe kleur.

Crocus flavus ssp. flavus

Crocus flavus ssp flavus Crocus flavus ssp flavus (syn. Crocus aureus): Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem heeft een gele kleur.

Crocus fleischeri

Crocus fleischeri Crocus fleischeri: Bloeit zeer vroeg in het voorjaar, rond januari-februari, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is wit van kleur en heeft smalle bloemblaadjes.

Crocus grootbloemig geel

Crocus geel. Crocus grootbloemig geel: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is grootbloemig en heeft een gele kleur.

Crocus grootbloemig vernus Flower Record

Crocus grootbloemig vernus Flower Record Crocus grootbloemig vernus Flower Record: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is grootbloemig en heeft een violette kleur.

Crocus grootbloemig vernus gemengd

Crocus grootbloemig vernus gemengd Crocus grootbloemig vernus gemengd: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. Een mengsel van de grootbloemige crocussen.

Crocus grootbloemig vernus Grand Maitre

Crocus Grand Maitre Crocus grootbloemig vernus Grand Maitre: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is grootbloemig en is lavendelblauw van kleur.

Crocus Jeanne d'Arc

Crocus grootbloemig vernus Jeanne d’Arc

Crocus grootbloemig vernus Jeanne d'Arc Crocus grootbloemig vernus Jeanne d'Arc: Bloeit in het voorjaar, rond maart. en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is grootbloemig en is wit van kleur.

Crocus grootbloemig vernus King of the Striped

Crocus grootbloemig vernus King of the Striped Crocus grootbloemig vernus King of the Striped: Bloeit in het voorjaar, rond maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is grootbloemig en violet gestreept.