Alles Ornithogalum

Ornithogalum arabicum

Ornithogalum arabicum

Ornithogalum arabicum Ornithogalum arabicum: zeer mooie bloem die in het voorjaar bloeit, het heeft opvallende witte bloemen met een zwart oog. het wordt rond 50 cm hoog.

Ornithogalum balansae

Ornithogalum balansae

Ornithogalum balansae Ornithogalum balansae: bloeit aan het eind van het voorjaar. Het wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is wit, groen getint.

Ornithogalum dubium geel

Ornithogalum dubium geel (droogverkoop)

Ornithogalum dubium geel Ornithogalum dubium geel (droog-verkoop): mooie gele bloem, die lang bloeit, Het wordt ongeveer 25-30 cm hoog, speciaal voor de droog-verkoop.

Ornithogalum dubium geel

Ornithogalum dubium geel (potcultuur)

  Ornithogalum dubium geel potcultuur Ornithogalum dubium geel potcultuur: deze bol doet het goed op de pot en heeft een prachtige gele bloem waar je lang plezier van hebt.

Ornithogalum dubium oranje

Ornithogalum dubium oranje (droogverkoop)

Ornithogalum dubium oranje Ornithogalum dubium oranje (droogverkoop): mooie oranje bloem, die lang bloeit, Het wordt ongeveer 25-30 cm hoog, speciaal voor de droogverkoop.

Ornithogalum dubium oranje

Ornithogalum dubium oranje (potcultuur)

Ornithogalum dubium oranje potcultuur Ornithogalum dubium oranje potcultuur: deze bol wordt speciaal gekweekt voor op de pot te zetten. Een prachtige oranje bloem die lang bloeit.

Ornithogalum nutans

Ornithogalum nutans

Ornithogalum nutans Ornithogalum nutans: de hoogte wordt ongeveer 25 cm. De bloeitijd is al vroeg in het jaar, rond april. De kleur van de nutans is wit met groene buitenzijde.

Ornithogalum ponticum sochii

Ornithogalum ponticum Sochii

Ornithogalum ponticum sochii Ornithogalum ponticum sochii: heeft een zuiver, witte, grootbloemige bloem en wordt ongeveer 60 cm hoog. het bloeit in het begin van de zomer.

Ornithogalum pyramidale

Ornithogalum pyramidale

Ornithogalum pyramidale Ornithogalum pyramidale: nieuw in ons assortiment. De bloem heeft een mooie witte kleur en wordt ongeveer 45 cm hoog. het bloeit vroeg in het jaar.

Ornithogalum umbellatum

Ornithogalum umbellatum

Ornithogalum umbellatum Ornithogalum umbellatum: bloeit rond mei/juni en wordt ongeveer 15 cm hoog. de bloem is wit met groen. In meerdere maten te verkrijgen.