Alles Ornithogalum

Ornithogalum arabicum

Ornithogalum arabicum Ornithogalum arabicum: Bloeit in april-mei. De hoogte is rond 50 cm. De opvallende bloemen zijn zuiver wit van kleur en hebben een zwart oog. Import.

Ornithogalum balansae

Ornithogalum balansae Ornithogalum balansae: Bloeit aan het eind van het voorjaar, in mei en wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is wit, iets groen getint.

Ornithogalum balansae White Trophy

Ornithogalum balansae White Trophy Ornithogalum balansae White Trophy: Bloeit aan het eind van het voorjaar, in mei, en wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is wit.

Ornithogalum dubium geel

Ornithogalum dubium geel Ornithogalum dubium geel: Bloeit lang en wordt ongeveer 25-30 cm hoog. De kleur van de bloem is geel. Speciaal voor de droogverkoop.

Ornithogalum dubium oranje

Ornithogalum dubium oranje Ornithogalum dubium oranje: Bloeit lang en wordt ongeveer 25-30 cm hoog. De kleur van de bloem is oranje. Speciaal voor de droogverkoop.

Ornithogalum nutans

Ornithogalum nutans Ornithogalum nutans: Bloeit al vroeg in het jaar, rond april en wordt ongeveer 25 cm hoog. De kleur van de bloem is wit met een groene buitenzijde.

Ornithogalum ponticum Sochi

Ornithogalum ponticum Sochi Ornithogalum ponticum Sochi: Bloeit aan het begin van de zomer in juni en wordt ongeveer 60 cm hoog. De kleur van de grootbloemige bloem is zuiver wit.

Ornithogalum pyramidale

Ornithogalum pyramidale Ornithogalum pyramidale: Bloeit rond de maand mei en wordt ongeveer 45 cm hoog. De bijzondere bloem heeft een mooie witte kleur.

Ornithogalum umbellatum

Ornithogalum umbellatum Ornithogalum umbellatum: Bloeit rond de maanden mei-juni en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur van de bloem is wit met groen.