Alles Narcissus

Narcissus Albus Plenus Odoratus

Narcissus Albus Plenus Odoratus

Narcissus Albus Plenus Odoratus Narcissus Albus Plenus Odoratus: de narcis behoort tot het soort poeticus. De bloem heeft een prachtige dubbele witte kop en bloeit mei/juni ( 30 cm hoog), zachtgeurend.

Narcissus Baby Moon

Narcissus Baby Moon

Narcissus Baby Moon Narcissus Baby Moon: behoort tot de Jonquille narcis. Het is een lage narcis (20cm). De bloem heeft een heldergele kleur en het bloeit in april/mei.

Narcissus bulbocodium Golden Bells

Narcissus bulbocodium Golden Bells

Narcissus bulbocodium Golden Bells Narcissus bulbocodium Golden Bells: de narcis bloeit in mei, de sierlijke bloem heeft een goudgele kleur en het wordt maar 15 cm hoog.

Narcissus bulbocodium Oxford Gold

Narcissus bulbocodium Oxford Gold Narcissus bulbocodium Oxford Gold: de narcis bloeit in maart en april; de sierlijke bloem heeft een zachtgele kleur en het wordt maar 15 cm hoog.

Narcissus Campernellen dubbel (odorus-plena)

Narcissus Campernellen dubbel (odorus plenus)

Narcissus Campernellen dubbel (odorus plenus) Narcissus Campernellen dubbel (odorus plenus): behoort tot de jonquilla narcissen, en is een dubbele narcis van 30 cm. De kleur van de bloem is lichtgeel.

Narcissus Canaliculatis

Narcissus Canaliculatus

Narcissus Canaliculatus Narcissus Canaliculatus: behoort tot de tazetta narcissen. Dit is een lage narcis, 15 cm hoog. Het bloeit in april en de kop is wit met een goudgele kroon.

Narcissus Dicksissel

Narcissus Dickcissel

Narcissus Dickcissel Narcissus Dickcissel: behoort tot de jonquilla narcissen. Het is een lage narcis, 15 cm en bloeit in april. De bloem is geel met een witte cup.

Narcissus February Gold

Narcissus February Gold

Narcissus February Gold Narcissus February Gold: behoort tot de Cyclamineus narcissen. De kop van de narcis is helder geel, Het bloeit al in maart en wordt 25 cm hoog.

Narcissus Hawera

Narcissus Hawera

Narcissus Hawera Narcissus Hawera: behoort tot de Triandrus narcissen. Het wordt maar 20 cm hoog en bloeit in de maanden april/mei. De bloem is kanariegeel van kleur.

Narcissus Hillstar

Narcissus Hillstar

Narcissus Hillstar Narcissus Hillstar; behoort tot de jonquille narcissen, het is een lage narcis (20 cm) de kleur van de kop is uniek, geel met wit. Bloeit april/mei.

Narcissus Itzim

Narcissus Itzim

Narcissus Itzim Narcissus Itzim: behoort tot de cyclamineus narcissen. De kop is geel met een rode cup. Het wordt maar ongeveer 25 cm hoog en bloeit feb/maart.

Narcissus Jack Snipe

Narcissus Jack Snipe

Narcissus Jack Snipe Narcissus Jack Snipe: behoort tot de cyclamineus narcis, het bloeit maart/april. Het wordt maar 20 cm hoog, de kleur is primula-geel.

Narcissus Jetfire

Narcissus Jetfire

Narcissus Jetfire Narcissus Jetfire:  behoort tot de cyclamineus fam. De bloem is geel met een oranjerode cup. Het is een lage narcis (20 cm) en bloeit in maart/april.

Narcissus Kokopelli

Narcissus Kokopelli

Narcissus Kokopelli Narcissus Kokopelli behoort tot de Jonquille familie, de kleur van de narcis is groengeel, het wordt maar 20 cm hoog en bloeit in april.

Narcissus Lobularis

Narcissus lobularis

Narcissus lobularis Narcissus lobularis: zeer vroeg bloeiend (februari/maart), het is een lage narcis van 20 cm lang. De bloem heeft bleekgele bloemen met een iets donkergeel trompetje.

Narcissus Minnow

Narcissus Minnow

Narcissus Minnow Narcissus Minnow: de hoogte van deze tot de tazetta behoorde narcissen familie is 20 cm. De bloem heeft een crème-gele kleur met vrij kleine citroen-geel trompetje. Bloeitijd is april/mei.

Narcissus obvallaris

Narcissus obvallaris Narcissus obvallaris: de narcis bloeit in maart en april. De bloem heeft een gele kleur en het wordt 20 tot 30 cm hoog.

Narcissus Peeping Tom

Narcissus Peeping Tom

Narcissus Peeping Tom Narcissus Peeping Tom: behoort tot de cyclamineus narcissen. Bloeit in april en wordt ongeveer 25-30 cm hoog. De bloem heeft een diepgele kleur.

Narcissus Pencrebar

Narcissus Pencrebar

Narcissus Pencrebar Narcissus Pencrebar: een dubbelbloemig lage narcis die maar 15 cm hoog wordt. Het bloeit in april, de bloem is geel van kleur.            

Narcissus Petrel

Narcissus Petrel

Narcissus Petrel Narcissus Petrel: behoort tot de Triandrus familie, de bloem is roomwit van kleur en wordt ongeveer 20 cm. Het bloeit in april.

Narcissus Pipit

Narcissus Pipit Narcissus Pipit: deze trosnarcis narcis bloeit in april. De bloem is zwavelgeel met wit van kleur en wordt 50 cm hoog.

Narcissus poeticus var. recurvus

Narcissus poeticus var. recurvus Narcissus poeticus var. recurvus: de narcis bloeit in mei. De bloem is wit met een oranje centrum en de hoogte is 25 tot 30 cm.

narcissus Quail

Narcissus Quail

Narcissus Quail Narcissus Quail: behoort tot de Jonquille familie, de bloem heeft een hardgele kleur. Het wordt ongeveer 30 cm hoog. Een echte voorjaarsbloeier.

Narcissus Rip van Winkle

Narcissus Rip van Winkle

Narcissus Rip van Winkle Narcissus Rip van Winkle: een mooie, karaktervolle dubbel-bloemige dwerg narcis. De hoogte is 15 cm en de bloem heeft een gele kleur. Zeer aparte bloem, een  echte eye-catcher.  

Narcissus Sun Disc

Narcissus Sun Disc

Narcissus Sun Disc Narcissus Sun Disc: behoort tot de Jonquille familie. Het is een lage narcis (15 cm). De bloem is geel en het hart is donkergeel.

Narcissus tazetta Chinese Sacred Lily

Narcissus tazetta Chinese Sacred Lily

Narcissus tazetta Chinese Sacred Lily Narcissus tazetta Chinese Sacred Lily: bloeit in het voorjaar en wordt 40 cm hoog. De kleur van de bloem is wit en heeft een oranje cup.

Narcissus tazetta Grand Soleil d Or

Narcissus tazetta Grand Soleil d’Or

Narcissus tazetta Grand Soleil d'Or Narcissus tazetta Grand Soleil d'Or: deze narcis doet het goed op een pot. Het heeft een gele bloem met oranje cup en is 40 cm hoog

Narcissus tazetta Inbal

Narcissus tazetta Inbal ®

Narcissus tazetta Inbal Narcissus tazetta Inbal: bloeit in het voorjaar en wordt 35 cm hoog, de kleur is wit en het heeft een grote bloem die geurloos is.

Narcissus tazetta Omri

wit-geel, zilvergele cup white-yellow, zilvergele cup weiss-gelb, zilvergele tasse

Narcissus tazetta Ziva

Narcissus tazetta Ziva

Narcissus tazetta Ziva Narcissus tazetta Ziva: bloeit in het voorjaar en wordt 40 cm hoog. De kleur van deze narcis is sneeuwwit. In meerdere maten te verkrijgen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen