Alles Narcissus

Narcissus Albus Plenus Odoratus

Narcissus Albus Plenus Odoratus Narcissus Albus Plenus Odoratus (poeticus): Bloeit in mei-juni en wordt ongeveer 30 cm hoog. De dubbele bloem is wit van kleur en geurt ietsje.

Narcissus Baby Moon

Narcissus Baby Moon Narcissus Baby Moon (jonquilla): Bloeit in de maanden april-mei en wordt slechts 20 cm hoog. De bloem heeft een heldere gele kleur.

Narcissus bulbocodium Golden Bells

Narcissus bulbocodium Golden Bells Narcissus bulbocodium Golden Bells: Bloeit in de maand mei en wordt maar 15 cm hoog. De sierlijke bloem heeft een goudgele kleur.

Narcissus Campernellen dubbel (odorus plenus)

Narcissus Campernellen dubbel (odorus plenus) Narcissus Campernellen dubbel (odorus plenus) (jonquilla): Bloeit in de maand april en wordt 30 cm hoog. De kleur van de bloem is lichtgeel.

Narcissus Canaliculatus

Narcissus Canaliculatus Narcissus Canaliculatus (tazetta): Bloeit in de maand april en wordt slechts 15 cm hoog. De bloem is wit van kleur en heeft een goudgeel kroontje.

Narcissus February Gold

Narcissus February Gold Narcissus February Gold (cyclamineus): Bloeit al in maart en wordt ongeveer 25 cm hoog. De kleur van de bloem is helder geel.

Narcissus Hawera

Narcissus Hawera

Narcissus Hawera Narcissus Hawera (triandrus): Bloeit in de maanden april-mei en wordt maar 20 cm hoog. De bloem is kanariegeel van kleur.

Narcissus Hillstar

Narcissus Hillstar Narcissus Hillstar (jonquilla): Bloeit in de maanden april-mei en wordt slechts 20 cm hoog. De opvallende bloem is geel met wit van kleur.

Narcissus Itzim

Narcissus Itzim Narcissus Itzim (cyclamineus): Bloeit in februari-maart en wordt ongeveer 25 cm hoog. De kleur van de bloem is geel en de cup is oranjerood.

Narcissus Jack Snipe

Narcissus Jack Snipe Narcissus Jack Snipe (cyclamineus): Bloeit in maart-april en wordt maar 20 cm hoog. De kleur van de bloem is crème wit en de cup is primulageel.

Narcissus Jetfire

Narcissus Jetfire Narcissus Jetfire (cyclamineus): Bloeit in maart-april en wordt slechts 20 cm hoog. De bloem is geel van kleur en de cup is oranjerood.

Narcissus Kokopelli

Narcissus Kokopelli Narcissus Kokopelli (jonquilla): Bloeit in de maand april en wordt maar 20 cm hoog. De kleur van de fijne bloem is groenig geel.

Narcissus Minnow

Narcissus Minnow Narcissus Minnow (tazetta): Bloeit in de maanden april-mei en wordt 20 cm hoog. De bloem heeft een zachte crème gele kleur.

Narcissus obvallaris

Narcissus obvallaris Narcissus obvallaris: Bloeit in de maanden maart en april en wordt 20 tot 30 cm hoog. De bloem heeft een gele kleur.

Narcissus Peeping Tom

Narcissus Peeping Tom Narcissus Peeping Tom (cyclamineus): Bloeit in de maand april en wordt ongeveer 25-30 cm hoog. De bloem heeft een diep gele kleur.

Narcissus Pencrebar

Narcissus Pencrebar Narcissus Pencrebar (dubbel): Bloeit in de maand april en wordt maar 15 cm hoog. De kleur van de mooie, dubbele bloem is geel.            

Narcissus Petrel

Narcissus Petrel Narcissus Petrel (triandrus): Bloeit in de maand april en wordt ongeveer 20 cm hoog. De fijne bloem is roomwit van kleur.

Narcissus Pipit

Narcissus Pipit Narcissus Pipit (jonquilla): Bloeit in de maand april en wordt wel 50 cm hoog. De bloem van deze trosnarcis is zwavelgeel van kleur met iets wit in het hart.

Narcissus poeticus var. recurvus

Narcissus poeticus var. recurvus Narcissus poeticus var. recurvus: Bloeit in mei en wordt 25 tot 30 cm hoog. De aparte bloem is wit van kleur en heeft een geel met oranje hartje.

Narcissus Quail

Narcissus Quail Narcissus Quail (jonquilla): Bloeit in de maand april en wordt ongeveer 30 cm hoog. De kleur van de bloem en de cup is hard geel.

Narcissus Rip van Winkle

Narcissus Rip van Winkle Narcissus Rip van Winkle (dubbel): Bloeit in de maand april en wordt 15 cm hoog. De aparte, dubbele, 'stekelige' bloem is geel van kleur.  

Narcissus Sun Disc

Narcissus Sun Disc Narcissus Sun Disc (jonquilla): Bloeit in de maand april en wordt slechts 15 cm hoog. De bloem is geel van kleur en het hart is donkerder geel.

Narcissus tazetta Chinese Sacred Lily

Narcissus tazetta Chinese Sacred Lily Narcissus tazetta Chinese Sacred Lily (paperwhite): Wordt ongeveer 40 cm hoog. De kleur van de bloem is wit en de kleur van de cup fris oranje.

Narcissus tazetta Grand Soleil d Or

Narcissus tazetta Grand Soleil d’Or

Narcissus tazetta Grand Soleil d'Or Narcissus tazetta Grand Soleil d'Or (paperwhite): Wordt ongeveer 40 cm hoog. De kleur van de bloem is geel en de kleur van de cup oranje.

Narcissus tazetta Inbal

Narcissus tazetta Inbal  Narcissus tazetta Inbal (paperwhite): Wordt ongeveer 35 cm hoog en is geurloos. De kleur van de grote bloem is wit.

Narcissus tazetta Omri

Narcissus tazetta Omri Narcissus tazetta Omri (paperwhite): Wordt ongeveer 45 cm hoog. De kleur van de bloem is wit-geel en de kleur van de cup is zilvergeel.

Narcissus tazetta Ziva

Narcissus tazetta Ziva Narcissus tazetta Ziva (paperwhite): Wordt ongeveer 40 cm hoog. De kleur van de mooie bloem is sneeuwwit.

Narcissus Tête à Tête

Narcissus Tête à Tête Narcissus Tête à Tête: Bloeit in februari-maart en wordt 20 cm hoog. De kleur van deze populaire voorjaarsbloem is citroengeel.

Narcissus thalia

Narcissus Thalia

Narcissus Thalia Narcissus Thalia (triandrus): Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 40 cm hoog. De kleur van de bloem is sneeuwwit.

Narcissus W.P. Milner

Narcissus W.P. Milner Narcissus W.P. Milner (trompet): Bloeit in de maand april en wordt ongeveer 20 cm hoog. De kleur van de bloem is crème wit.