Alles Ixia voorjaar

Ixia gemengd

Ixia gemengd Ixia gemengd: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. Een prachtige mix van bonte kleuren in de tuin.

Ixia Giant

Ixia Giant Ixia Giant: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is ivoorwit van kleur en heeft een donker hart.

Ixia Hogarth

Ixia Hogarth Ixia Hogarth: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is roomkleurig en heeft een purperen hart.

Ixia Mabel

Ixia Mabel Ixia Mabel: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De kleur van de bloem is cyclaam-purper, bruinrood getint.

Ixia Marquette

Ixia Marquette Ixia Marquette: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme zwavelgele kleur en een zwart hart.

Ixia Spotlight

Ixia Spotlight Ixia Spotlight: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is roomwit met een rode vlam in het hart.

Ixia Venus

Ixia Venus Ixia Venus: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme magenta-paarsrode kleur en een donker hart.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen