Alles Rhodohypoxis

Rhodohypoxis Appleblossom

Rhodohypoxis Appleblossom Rhodohypoxis Appleblossom: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is wit van kleur met iets zachtroze en donkerroze richting het hart.  

Rhodohypoxis baurii platypetala

Rhodohypoxis baurii platypetala Rhodohypoxis baurii platypetala: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is wit van kleur.  

Rhodohypoxis Dawn

Rhodohypoxis Dawn Rhodohypoxis Dawn: bloeit in  mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is wit van kleur met een zacht roze gloed.  

Rhodohypoxis Deflexa

Rhodohypoxis Deflexa Rhodohypoxis Deflexa: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is fris roze van kleur.

Rhodohypoxis Douglas

Rhodohypoxis Douglas Rhodohypoxis Douglas: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is donkerrood van kleur.    

Rhodohypoxis Fred Broome

Rhodohypoxis Fred Broome Rhodohypoxis Fred Broome: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is lichtroze met donkerroze van kleur.

Rhodohypoxis gemengd

Rhodohypoxis gemengd Rhodohypoxis gemengd: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. Het is een mengsel van groot- en kleinbloemige Rhodohypoxis in rode, roze en witte tinten.

Rhodohypoxis Hebron Farm Cerise

Rhodohypoxis Hebron Farm Cerise Rhodohypoxis Hebron Farm Cerise: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is donkerroze van kleur en heeft een opvallend geel oog.  

Rhodohypoxis Hebron Farm Rose

Rhodohypoxis Hebron Farm Rose Rhodohypoxis Hebron Farm Rose: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is tweekleurig roze met wit.  

Rhodohypoxis Kiwi Joy

Rhodohypoxis Kiwi Joy Rhodohypoxis Kiwi Joy: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is kleinbloemig, maar dubbelbloemig en rood van kleur.

Rhodohypoxis Lily Jean

Rhodohypoxis Lily Jean Rhodohypoxis Lily Jean: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is kleinbloemig, maar dubbelbloemig en roze van kleur.

Rhodohypoxis Tetra White

Rhodohypoxis Tetra White Rhodohypoxis Tetra White: bloeit in mei en wordt 5-10 cm hoog. De bloem is wit van kleur met toch een ietsje roze in het hartje.