Alles Rhodohypoxis

Rhodohypoxis Appleblossom

Rhodohypoxis Appleblossom Rhodohypoxis Appleblossom is wit van kleur met iets zachtroze en donkerroze richting het hart. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.  

Rhodohypoxis baurii platypetala

Rhodohypoxis baurii platypetala Rhodohypoxis baurii platypetala is wit van kleur. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.  

Rhodohypoxis Dawn

Rhodohypoxis Dawn Rhodohypoxis Dawn is wit met een zacht roze gloed. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.  

Rhodohypoxis Douglas

Rhodohypoxis Douglas Rhodohypoxis Douglas is donkerrood van kleur. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.    

Rhodohypoxis Fred Broome

Rhodohypoxis Fred Broome Rhodohypoxis Fred Broome is lichtroze met donkerroze van kleur. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.  

Rhodohypoxis gemengd

grootbloemig en kleinbloemig gemengd   mixture of large flowering and small flowering   grossblumig und kleinblumig gemischt

Rhodohypoxis Hebron Farm Cerise

Rhodohypoxis Hebron Farm Cerise Rhodohypoxis Hebron Farm Cerise is donkerroze van kleur en heeft een opvallend geel oog. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.  

Rhodohypoxis Hebron Farm Rose

Rhodohypoxis Hebron Farm Rose Rhodohypoxis Hebron Farm Rose is tweekleurig: roze met wit. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.  

Rhodohypoxis Kiwi Joy

rood, dubbelbloemig   red, double flowered   rot, gefühlt

Rhodohypoxis Lily Jean

roze, dubbelbloemig   pink, double flowered   rosa, gefühlt

Rhodohypoxis Tetra White

Rhodohypoxis Tetra White Rhodohypoxis Tetra White is wit van kleur met toch een ietsje roze. De hoogte is 5 tot 10 cm. De bloeitijd is mei.  

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen