Alles Fritillaria

Fritillaria acmopetala

Fritillaria acmopetala Fritillaria acmopetala: Bloeit in de maand april en wordt ongeveer 45 cm hoog. De bloem is olijfgroen en purperbruin gestreept.

Fritillaria camschatcensis

Fritillaria camschatcensis Fritillaria camschatcensis: Bloeit in april-mei en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloem heeft een donkere purperen, bijna zwarte kleur.

Fritillaria davisii

Fritillaria davisii Fritillaria davisii: Bloeit in de maand april en wordt slechts 15 cm hoog. De bloem is bruin van kleur en heeft groen-gelige accenten.

Fritillaria eduardii

Fritillaria eduardii Fritillaria eduardii: Bloeit in de maanden maart-april en wordt ongeveer 75 cm hoog. De bloemenkroon is oranje van kleur.

Fritillaria elwesii

Fritillaria elwesii

Fritillaria elwesii Fritillaria elwesii: Bloeit in de maand april en wordt ongeveer 35 cm hoog. De bloem is purperbruin van kleur en heeft vage groene strepen.

Fritillaria graeca

Fritillaria graeca Fritillaria graeca: Bloeit in de maand april en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloem is roodbruin van kleur en heeft groene strepen.

Fritillaria hermonis amana

Fritillaria hermonis amana Fritillaria hermonis amana: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloem is roodachtig bruin met groen van kleur.

Fritillaria imperialis Aurora

Fritillaria imperialis Aurora Fritillaria imperialis Aurora: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 80 cm hoog. De grootse bloemenkroon heeft een oranjerode kleur.

Fritillaria imperialis Early Dream ®

Fritillaria imperialis Early Dream ® Fritillaria imperialis Early Dream ®: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 100 cm hoog. De bloemenkroon is oranjegeel van kleur.

Fritillaria imperialis Early Fantasy ®

Fritillaria imperialis Early Fantasy ®

Fritillaria imperialis Early Fantasy ® Fritillaria imperialis Early Fantasy ®: Bloeit in april-mei en wordt wel 110 cm hoog. De bloemenkroon is zacht zalmroze van kleur.

Fritillaria imperialis Early Magic ®

Fritillaria imperialis Early Magic ® Fritillaria imperialis Early Magic ®: Bloeit in april-mei en wordt wel 100 cm hoog. De bloemenkroon is licht geel van kleur.

Fritillaria imperialis Early Passion ®

Fritillaria imperialis Early Passion ®

Fritillaria imperialis Early Passion ® Fritillaria imperialis Early Passion ®: Bloeit in april-mei en wordt wel 110 cm hoog. De bloemenkroon is mooi zacht geel van kleur.

Fritillaria imperialis Garland Star ®

Fritillaria imperialis Garland Star ® Fritillaria imperialis Garland Star ®: Bloeit in april-mei en wordt wel 90 cm hoog. De bloemenkroon is oranjerood van kleur en de steel is zwart.

Fritillaria imperialis Lutea

Fritillaria imperialis Lutea Fritillaria imperialis Lutea: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 80 cm hoog. De mooie bloemenkroon is geel van kleur.

Fritillaria imperialis Orange Beauty ®

Fritillaria imperialis Orange Beauty ® Fritillaria imperialis Orange Beauty ®: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 125 cm hoog. De bloemenkroon is oranjerood van kleur.

Fritillaria imperialis Premier

Fritillaria imperialis Premier Fritillaria imperialis Premier: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 90 cm hoog. De bloemenkroon is oranje van kleur.

Fritillaria imperialis Prolifera

Fritillaria imperialis Prolifera Fritillaria imperialis Prolifera: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 90 cm hoog. De bloemenkroon is helderrood van kleur.

Fritillaria imperialis Rubra

Fritillaria imperialis Rubra Fritillaria imperialis Rubra: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 80 cm hoog. De grote bloemenkroon is rood van kleur.

Fritillaria imperialis Rubra Maxima

Fritillaria imperialis Rubra Maxima Fritillaria imperialis Rubra Maxima: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 90 cm hoog. De grootbloemige bloemenkroon is rood van kleur.

Fritillaria imperialis Sunset ®

Fritillaria imperialis Sunset ® Fritillaria imperialis Sunset ®: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 90 cm hoog. De bloemenkroon heeft een intens oranje kleur.  

Fritillaria imperialis William Rex

Fritillaria imperialis William Rex Fritillaria imperialis William Rex: Bloeit in de maanden april-mei en wordt wel 90 cm hoog. De grootbloemige bloemenkroon is oranje van kleur.  

Fritillaria meleagris

Fritillaria meleagris Fritillaria meleagris: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloemen zijn wit en purper van kleur.

Fritillaria meleagris Alba

Fritillaria meleagris Alba Fritillaria meleagris Alba: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloemen hebben een zuiver witte kleur.

Fritillaria michailovskyi

Fritillaria michailovskyi Fritillaria michailovskyi: Bloeit in mei en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloemen hebben een purperrode kleur en een gele rand.

Fritillaria pallidiflora

Fritillaria pallidiflora Fritillaria pallidiflora: Bloeit in de maand mei en wordt ongeveer 30 cm hoog. De bloemen zijn geel van kleur en iets bruin gespikkeld.

Fritillaria persica

Fritillaria persica

Fritillaria persica  Fritillaria persica: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 90 cm hoog. De bloemen zijn zwartpurper van kleur. Hollands geteeld.

Fritillaria persica Alba

Fritillaria persica Alba Fritillaria persica Alba: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 90 cm hoog. De bloemen zijn groenig van kleur, verlopend naar crème. .

Fritillaria persica Green Dreams

Fritillaria persica Green Dreams Fritillaria persica Green Dreams: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 90 cm hoog. De bloemen zijn lichtpaars van kleur en hebben een zachtgroene rand.

Fritillaria persica Ivory Bells

Fritillaria persica Ivory Bells Fritillaria persica Ivory Bells: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 90 cm hoog. De bloemen zijn groenig van kleur, verlopend naar crème.

Fritillaria persica Purple Favourite ®

Fritillaria persica Purple Favourite ® Fritillaria persica Purple Favourite ®: Bloeit in de maanden april-mei en wordt ongeveer 90 cm hoog. De kleur van de bloemen is roodpaars met iets groen.