Alles Colchicum

Colchicum autumnale

Colchicum autumnale

Colchicum autumnale Colchicum autumnale: Bloeit in het najaar, rond oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een roze kleur.

Colchicum autumnale Alboplenum

Colchicum autumnale Alboplenum

Colchicum autumnale Alboplenum Colchicum autumnale Alboplenum: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De kleur is wit en heeft dubbele bloemen.

Colchicum autumnale Album

Colchicum autumnale Album

Colchicum autumnale Album Colchicum autumnale Album: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is wit van kleur.

Colchicum autumnale Pleniflorum

Colchicum autumnale Pleniflorum

Colchicum autumnale Pleniflorum Colchicum autumnale Pleniflorum: (syn.C.Roseum Plenum) Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De dubbele bloem is roze.

Colchicum bornmuelleri

Colchicum bornmuelleri

Colchicum bornmuelleri Colchicum bornmuelleri: Bloeit in het najaar, rond september/oktober, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violet van kleur.

Colchicum byzantinum

Colchicum byzantinum

Colchicum byzantinum Colchicum byzantinum:(syn. C. autumn.major) Bloeit in het najaar, rond september/oktober, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lilaroze van kleur.

Colchicum byzantinum Innocence

Colchicum byzantinum Innocence Colchicum byzantinum Innocence: Bloeit in het najaar, rond september/oktober, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is wit-paars van kleur. (syn. C. autumn.major Innocence)

Colchicum cilicicum Purpureum

Colchicum cilicicum Purpureum

Colchicum cilicicum Purpureum Colchicum cilicicum Purpureum: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is purper van kleur.

Colchicum Dick Trotter

Colchicum Dick Trotter

Colchicum Dick Trotter Colchicum Dick Trotter: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violet van kleur en heeft een witte keel.

Colchicum Giant

Colchicum Giant

Colchicum Giant Colchicum Giant: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloem is lila-paars van kleur en heeft een wit hart.

Colchicum Harlekijn

Colchicum Harlekijn

Colchicum Harlekijn Colchicum Harlekijn: Bloeit in het najaar, rond oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violet van kleur met witte bloemtop.

Colchicum Hungaricum Rosea

Colchicum hungaricum Rosea

Colchicum Hungaricum Rosea Colchicum Hungaricum Rosea: Bloeit in het voorjaar, rond januari en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is roze van kleur.

Colchicum hungaricum Valentine

Colchicum hungaricum Valentine Colchicum hungaricum Valtneine: Bloeit in het voorjaar, rond januari-februari en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtroze van kleur.

Colchicum Hungaricum Velebit Star

Colchicum hungaricum Velebit Star

Colchicum hungaricum Velebit Star Colchicum hungaricum Velebit Star: Bloeit in het voorjaar, rond februari en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtroze van kleur.

Colchicum Lilac Wonder

Colchicum Lilac Wonder

Colchicum Lilac Wonder Colchicum Lilac Wonder: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloem heeft een violetroze kleur.

Colchicum pannonicum

Colchicum pannonicum

Colchicum pannonicum Colchicum pannonicum: bloeit in het najaar, september-oktober en bereikt een hoogte van 15 cm. De bloem is violet van kleur.  

Colchicum Rosy Wonder

Colchicum Rosy Wonder

Colchicum Rosy Wonder Colchicum Rosy Wonder: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violetroze van kleur en heeft een witte keel.

Colchicum speciosum

Colchicum speciosum

Colchicum speciosum Colchicum speciosum: Bloeit in het najaar, rond oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violet van kleur en heeft een witte keel.

Colchicum speciosum Album

Colchicum speciosum Album

Colchicum speciosum Album Colchicum speciosum Album: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is wit van kleur. Grootbloemig  

Colchicum tenorii

Colchicum tenorii

Colchicum tenorii Colchicum tenorii: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is campanula-violet van kleur.

Colchicum Violet Queen

Colchicum Violet Queen

Colchicum Violet Queen Colchicum Violet Queen: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violet-blauw van kleur.

Colchicum Waterlily

Colchicum Waterlily

Colchicum Waterlily Colchicum Waterlily: Bloeit in het najaar, rond september/oktober en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is paars van kleur. Mooie volle dubbele bloem.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen