Alles Amaryllis voorjaar

Amaryllis belladonna

Amaryllis belladonna Amaryllis belladonna: Bloeit rond september en wordt ongeveer 65 cm hoog. De bloem is roze van kleur.

Amaryllis Bogota ®

Amaryllis Bogota ® Amaryllis Bogota ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis, met slanke bloemen. De kleur van de bloem is donkerrood met iets licht koraalrood. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Chico ®

Amaryllis Chico ® Amaryllis Chico ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis, met slanke bloemen. De kleur van de bloem is zachtgroen met donkerrood. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Double Delicious ®

Amaryllis Double Delicious ®

Amaryllis Double Delicious ® Amaryllis Double Delicious ® (Hippeastrum): Deze dubbelbloemige bloemen zijn rood van kleur. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Emerald ®

Amaryllis Emerald ® Amaryllis Emerald ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis, met slanke bloemen. De kleur van de bloem is groen-geel met rode aders. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.  

Amaryllis grootbloemig donkerrood

Amaryllis grootbloemig donkerrood Amaryllis grootbloemig donkerrood (Hippeastrum): Een klassieker in donkerrood. Deze grootbloemige Amaryllis wordt 50 tot 60 cm hoog.

Amaryllis grootbloemig gestreept

Amaryllis grootbloemig gestreept Amaryllis grootbloemig gestreept (Hippeastrum): Een succesnummer. De grootbloemige bloem van deze bol is rood met wit gestreept. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis grootbloemig roze

Amaryllis grootbloemig roze Amaryllis grootbloemig roze (Hippeastrum): Deze grootbloemige bloem is intens zuurstokroze van kleur. Een klassieker. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis grootbloemig wit

Amaryllis grootbloemig wit Amaryllis grootbloemig wit (Hippeastrum): De prachtige, grote, stevige bloemen zijn wit van kleur. Een klassieker. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Jewel ®

Amaryllis Jewel ® Amaryllis Jewel ® (Hippeastrum): De volle, dubbele bloem is wit van kleur. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis La Paz ®

Amaryllis La Paz ® Amaryllis La Paz ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis met slanke bloemen. De kleur van de bloem is roodoranje. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.  

Amaryllis Luna ®

Amaryllis Luna ® Amaryllis Luna ® (Hippeastrum): Deze bijzonder unieke bloem is zacht geelgroen van kleur. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Magic Green ®

Amaryllis Magic Green ® Amaryllis Magic Green ® (Hippeastrum): Deze unieke bloem is groen tot limoengroen van kleur en heeft rode aders. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Nymph ®

Amaryllis Nymph ® Amaryllis Nymph ® (Hippeastrum): De mooie, volle, dubbelbloemige bloemen zijn wit van kleur en hebben rode strepen. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Picotee

Amaryllis Picotee Amaryllis Picotee (Hippeastrum): De unieke bloem is wit van kleur en heeft een dunne rode rand. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.