Alles Erythronium

Erythronium dens canis

Erythronium dens-canis

Erythronium dens-canis Erythronium dens-canis: Bloeit vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen lijken op die van een cyclaam.Mooie gemengde kleuren.

Erythronium dens-canis japonicum

Erythronium dens-canis japonicum

Erythronium dens-canis japonicum:  Erythronium dens-canis japonicum: Bloeit vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem lijkt op die van een cyclaam en is purperroze .

Erythronium dens-canis Lilac Wonder

Erythronium dens-canis Lilac Wonder

Erythronium dens-canis Lilac Wonder Erythronium dens-canis Lilac Wonder: Bloeit vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem lijkt op die van een cyclaam en is lila-paars.

Erythronium dens-canis Purple King

Erythronium dens-canis Purple King

Erythronium dens-canis Purple King Erythronium dens-canis Purple King: Bloeit vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem lijkt op die van een cyclaam en is purper.

Erythronium dens-canis Rose Queen

Erythronium dens-canis Rose Queen

Erythronium dens-canis Rose Queen Erythronium dens-canis Rose Queen: Bloeit vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem lijkt op die van een cyclaam en is roze.

Erythronium dens-canis Snowflake

Erythronium dens-canis Snowflake

  Erythronium dens-canis Snowflake Erythronium dens-canis Snowflake: Bloeit vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem lijkt op die van een cyclaam en is wit.

Erythronium Pagoda

Erythronium Pagoda

  Erythronium Pagoda Erythronium Pagoda: Bloeit in de maand mei en wordt ongeveer 25 cm hoog. De Bloem is geel met een bruine ring in het hart.

Erythronium Revolutum White Beauty

Erythronium revolutum White Beauty

Erythronium Revolutum White Beauty Erythronium Revolutum White Beauty: Bloeit rond juni en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloem is wit en heeft een geel hart.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen