Alles Erythronium

Erythronium dens canis

Erythronium dens-canis

Erythronium dens-canis Erythronium dens-canis: Bloeit al in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen lijken op die van een cyclaam. Mooi mengsel van lila en roze tinten.

Erythronium dens-canis Lilac Wonder

Erythronium dens-canis Lilac Wonder

Erythronium dens-canis Lilac Wonder Erythronium dens-canis Lilac Wonder: Bloeit al in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen lijken op die van een cyclaam en zijn lilapaars van kleur.

Erythronium dens-canis Purple King

Erythronium dens-canis Purple King

Erythronium dens-canis Purple King Erythronium dens-canis Purple King: Bloeit al in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen lijken op die van een cyclaam en zijn purper van kleur.

Erythronium dens-canis Rose Queen

Erythronium dens-canis Rose Queen

Erythronium dens-canis Rose Queen Erythronium dens-canis Rose Queen: Bloeit al vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem lijkt op die van een cyclaam en is roze van kleur.

Erythronium dens-canis Snowflake

Erythronium dens-canis Snowflake

Erythronium dens-canis Snowflake Erythronium dens-canis Snowflake: Bloeit al vroeg in het voorjaar en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem lijkt op die van een cyclaam en is wit van kleur.

Erythronium Pagoda

Erythronium Pagoda

Erythronium Pagoda Erythronium Pagoda: Bloeit in de maand mei en wordt ongeveer 25 cm hoog. De bloem is geel van kleur en heeft een bruine ring in het hart.

Erythronium Revolutum White Beauty

Erythronium revolutum White Beauty

Erythronium revolutum White Beauty Erythronium revolutum White Beauty: Bloeit rond juni en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloem is wit van kleur en heeft een geel hart.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen