Alles Arisaema

Arisaema candidissimum

Arisaema candidissimum Arisaema candidissimum: Bloeit in juni-juli en de hoogte is ongeveer 20-30 cm. De kleur is roze-wit en iets 'doorschijnend'.

Arisaema concinnum

Arisaema concinnum Arisaema concinnum: Bloeit in juni-juli en de hoogte is ongeveer 20-40 cm. De bloem is groen met wit van kleur.  

Arisaema costatum

Arisaema costatum Arisaema costatum: Bloeit in april-mei en de hoogte is ongeveer 30-40 cm De kleur is bruin met witte strepen.

Arisaema draconitum

Arisaema draconitum Arisaema draconitum: Bloeit in juni-juli en de hoogte is ongeveer 50-60 cm. De kleur is groen met groot blad.  

Arisaema fargesii

Arisaema fargesii Arisaema fargesii: Bloeit in juni-juli en de hoogte is ongeveer 40-50 cm. De kleur is wit met purper gestreept en het blad is groen.

Arisaema flavum

Arisaema flavum Arisaema flavum: Bloeit in mei-juni en de hoogte is ongeveer 40-50 cm. De kleur is geel met aan de binnenzijde purper.

Arisaema griffithii

Arisaema griffithii Arisaema griffithii: Bloeit in mei-juni en de hoogte is ongeveer 40-50 cm. De kleur is donkerpurper gespikkeld.

Arisaema nepenthoides

Arisaema nepenthoides Arisaema nepenthoides: Bloeit in april-mei en de hoogte is ongeveer 30-40 cm. De kleur is bruin-wit gestreept.

Arisaema sikokianum

Arisaema sikokianum Arisaema sikokianum: Bloeit in mei-juni en de hoogte is ongeveer 20-30 cm. De kleur is wit aan de binnenkant en purper aan de buitenkant.

Arisaema speciosum

Arisaema speciosum Arisaema speciosum: Bloeit in mei en de hoogte is ongeveer 40-60 cm. De kleur is purper-violet met lichte strepen.

Arisaema tortuosum

Arisaema tortuosum Arisaema tortuosum: Bloeit in mei en de hoogte is ongeveer 30-70 cm. De kleur is groen.

Arisaema tripartita (Pinellia)

Arisaema tripartita (Pinellia) Arisaema tripartita (Pinellia): Bloeit in juni-juli en de hoogte is ongeveer 50-60 cm. De kleur is groen aan de buitenkant en purper aan de binnenkant.

Arisaema urashima

Arisaema urashima Arisaema urashima: Bloeit in mei-juni en de hoogte is ongeveer 40-60 cm. De kleur is grijsachtig wit, gecombineerd met paarsbruin.

Arisaema utile

Arisaema utile Arisaema utile: Bloeit in april-mei en de hoogte is ongeveer 20-30 cm. De kleur is bruingroen met witte strepen.