Alles Arisaema

Arisaema candidissimum

Arisaema candidissimum Arisaema candidissimum: is rozewit van kleur en iets 'doorschijnend'. De hoogte is ongeveer 40 tot 60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema concinnum

Arisaema concinnum Arisaema concinnum: is groen met wit van kleur. De hoogte is ongeveer 40-60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema costatum

Arisaema costatum Arisaema costatum: is bruin en heeft witte strepen. De hoogte is ongeveer 40-60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema draconitum

Arisaema draconitum Arisaema draconitum: is groen met groot blad. De hoogte is ongeveer 50-60 cm. De bloeitijd is mei-juli.  

Arisaema fargesii

Arisaema fargesii Arisaema fargesii: heeft wit met purper gestreepte bloemen en groen blad. De hoogte is ongeveer 40-50 cm. De bloeitijd is mei-juli.

Arisaema flavum

Arisaema flavum Arisaema flavum bloeit geel en wordt 40 tot 50 cm hoog. De bloeitijd is mei tot juli.

Arisaema griffithii

Arisaema griffithii Arisaema griffithii: is donkerpurper gespikkeld. De hoogte is ongeveer 40-60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema nepenthoides

Arisaema nepenthoides Arisaema nepenthoides: bloeit bruin-wit gestreept. De hoogte is ongeveer 40-60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema sikokianum

Arisaema sikokianum Arisaema sikokianum: de bloem is aan de binnenzijde wit en aan de buitenzijde purper. De hoogte is ongeveer 40-60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema speciosum

Arisaema speciosum Arisaema speciosum: Bloeit purper-violet. De hoogte is 40-60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema tortuosum

Arisaema tortuosum Arisaema tortuosum: Bloeit groen. De hoogte is ongeveer 30-70 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema tripartita (Pinellia)

Arisaema tripartita (Pinellia) Arisaema tripartita (Pinellia): De bloem is groen van buiten en purper van binnen. De hoogte is ongeveer 50-60 cm. De bloeitijd is mei-juli.

Arisaema urashima

Arisaema urashima Arisaema urashima is grijsachtig wit van kleur gecombineerd met paarsbruin. De hoogte is ongeveer 40 tot 60 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Arisaema utile

Arisaema utile Arisaema utile: de bloem is bruingroen en heeft witte strepen. De hoogte is ongeveer 40-70 cm. De bloeitijd is mei-juni.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen