Alles Oxalis

Oxalis adenophylla

Oxalis adenophylla

Oxalis adenophylla Oxalis adenophylla: is laag bloeiend, zo'n 8 cm. Het bloeit ongeveer begin van de zomer en de bloem heeft een mooie lila roze kleur.

Oxalis Autumn Pink

Oxalis Autumn Pink Oxalis Autumn Pink: is laagbloeiend, zo'n 20 cm. Het bloeit in oktober en de bloem is roze en heeft een rode rand.

Oxalis brasiliensis

Oxalis brasiliensis

Oxalis brasiliensis Oxalis brasiliensis: bloeitijd van deze bol is september en het wordt ongeveer 15 cm hoog. Het heeft een mooie donker lila kleur bloem.

Oxalis deppei

Oxalis deppei

Oxalis deppei Oxalis deppei: bloeit vroeg in het jaar, de bloemen zijn dof roze van kleur. De hoogte wordt ongeveer 10 cm. De bol is in meerdere maten te verkrijgen.

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross Oxalis deppei Iron Cross: (geluksklaver) Bloeit vroeg in het jaar, rond juni, en wordt ongeveer 10 cm hoog. Het bloemetje heeft een roze kleur

Oxalis double trouble

Oxalis Double Trouble

Oxalis double trouble Oxalis double trouble: heeft een gele dubbele bloem, bloeit in het najaar en wordt ongeveer 20 cm hoog.

Oxalis Hirta Gothenburg

Oxalis hirta Gothenburg

Oxalis Hirta Gothenburg Oxalis Hirta Gothenburg: een Oxalis die bloeit in oktober, het heeft een helder intens roze  bloem en de bladeren zijn groen.

Oxalis obtusa

Oxalis obtusa

Oxalis obtusa Oxalis obtusa: de bloeitijd van de oxalis in in september, de bloem heeft een mooie zalm/ abrikoos kleur.

Oxalis purpurea Alba

Oxalis purpurea Alba Oxalis purpurea Alba: is laagbloeiend, zo'n 15 cm. De kleur van de bloem is wit.

Oxalis purpurea Garnet

Oxalis purpurea Garnet Oxalis purpurea Garnet: is laagbloeiend, zo'n 15 cm. De bloem is roze en het blad is paars.

Oxalis purpurea Ken Aslet

Oxalis purpurea Ken Aslet

Oxalis purpurea Ken Aslet Oxalis purpurea Ken Aslet: een oxalis met groen blad en de bloemen zijn geel, blijft laag bij de grond, nu online te bestellen

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis Oxalis triangularis: deze Oxalis groeit en bloeit van mei t/m oktober, het blad is bruin en de bloem heeft een lichtroze kleur.

Oxalis triangularis Myke

Oxalis triangularis Mijke

Oxalis triangularis Mijke Oxalis triangularis Mijke: groeit en bloeit tussen mei en oktober, het heeft roze bloemetjes en het blad is lichtpaars, wordt tussen de 10 en 15 cm hoog.

Oxalis triangularis ssp papilionacea

Oxalis triangularis ssp. papilionacea

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Oxalis triangularis ssp. papilionacea: (syn. O. regnellii), groeit en bloeit van mei t/m oktober, de bloem is wit en heeft een groen blad.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Birgit

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Birgit

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Birgit Oxalis triangularis ssp. papilionacea Birgit: de Oxalis groeit en bloeit van mei t/m oktober, heeft een roze bloem en de blaadjes zijn groen.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Fanny

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Fanny

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Fanny Oxalis triangularis ssp. papilionacea Fanny: Groeit en bloeit van mei t/m oktober, de bloem is lichtroze en heeft een groen blad.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Marmer

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Marmer

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Marmer Oxalis triangularis ssp. papilionacea Marmer: de oxalis groeit en bloeit van mei t/m oktober, het heeft een gemarmerd blad en de bloem is wit

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny Oxalis triangularis Sunny : een Oxalis die van mei t/m oktober groeit en bloeit, de bloem is lichtroze en heeft een paars blad.

Oxalis Versicolor

Oxalis versicolor

Oxalis versicolor Oxalis versicolor, de oxalis bloeit in het najaar, het bloemetje is wit met rode rand. Het is een variatie op de Oxalis Golden Cape.

Oxalis versicolor Flore Pleno

Oxalis versicolor Flore Pleno Oxalis versicolor Flore Pleno: mooie dubbele bloem in wit met een rode rand

Oxalis versicolor Golden Cape

Oxalis versicolor Golden Cape

Oxalis versicolor Golden Cape Oxalis versicolor Golden Cape, in het najaar bloeiende oxalis, de bloem is geel en heeft een rode rand. Nu online te bestellen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen