Alles Oxalis

Oxalis adenophylla

Oxalis adenophylla

Oxalis adenophylla Oxalis adenophylla: Bloeit ongeveer begin van de zomer, in juni, en wordt slechts 8 cm hoog. De bloem heeft een mooie lilaroze kleur.

Oxalis Autumn Pink

Oxalis Autumn Pink Oxalis Autumn Pink: Bloeit in de maand oktober en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloem is roze van kleur en heeft een rode rand.

Oxalis Censation Pink Wonder

Oxalis Censation Pink Wonder Oxalis Censation Pink Wonder: Bloeit in het najaar, in september en wordt ongeveer 20 cm hoog. De mooie dubbele bloem is wit van kleur en heeft een rode rand.

Oxalis deppei

Oxalis deppei Oxalis deppei: Bloeit in de maand juni en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen zijn dof roze van kleur en het blad is groen.

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross Oxalis deppei Iron Cross (Geluksklaver): Bloeit vroeg in de zomer, in juni, en wordt ongeveer 10 cm hoog. Het bloemetje heeft een roze kleur.

Oxalis hirta Gothenburg

Oxalis hirta Gothenburg Oxalis hirta Gothenburg: Bloeit in de maand oktober en wordt ongeveer 20 cm hoog. Het heeft een heldere dieproze bloem en de bladeren zijn groen.

Oxalis obtusa

Oxalis obtusa Oxalis obtusa: Bloeit in de maand september en wordt slechts 8-10 cm hoog. De bloemen zijn mooi zalm-/abrikooskleurig met een geel hartje.

Oxalis purpurea Alba

Oxalis purpurea Alba Oxalis purpurea Alba: Dit is een laagbloeiende Oxalis. De hoogte is ongeveer 15 cm. De kleur van de bloem is wit en het blad is groen.

Oxalis purpurea Garnet

Oxalis purpurea Garnet Oxalis purpurea Garnet: Dit is een laagbloeiende Oxalis. De hoogte is ongeveer 15 cm. De kleur van de bloem is roze en het blad is paars.

Oxalis purpurea Ken Aslet

Oxalis purpurea Ken Aslet Oxalis purpurea Ken Aslet: Dit is een laagbloeiende Oxalis. De hoogte is ongeveer 15 cm. De kleur van de bloem is geel en het blad is groen.

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis Oxalis triangularis: Bloeit van mei t/m oktober en wordt zo'n 10-15 cm hoog. De bloem heeft een lichtroze kleur en de kleur van het blad is paarsbruin.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Birgit

Oxalis triangularis Birgit

Oxalis triangularis Birgit Oxalis triangularis Birgit: Bloeit van mei t/m oktober en de hoogte is zo'n 10-15 cm. Het heeft een roze bloem en het blad is groen.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Fanny

Oxalis triangularis Fanny ®

Oxalis triangularis Fanny ® Oxalis triangularis Fanny ®: Bloeit van mei t/m oktober. De hoogte is zo'n 10-15 cm. De bloem is lichtroze en het blad is groen.

Oxalis triangularis Marmer

Oxalis triangularis Marmer Oxalis triangularis Marmer: Bloeit van mei t/m oktober. De hoogte is zo'n 10-15 cm. De bloem is wit en het blad is gemarmerd.

Oxalis triangularis Mijke ®

Oxalis triangularis Mijke ® Oxalis triangularis Mijke ®: Bloeit van mei t/m oktober. De hoogte is zo'n 10-15 cm. De bloemen zijn roze en het blad is lichtpaars.

Oxalis triangularis ssp. papilionacea

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Oxalis triangularis ssp. papilionacea (syn. Oxalis regnellii): Bloeit van mei t/m oktober en de hoogte is 10-15 cm. De bloem is wit en het blad is groen.

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny Oxalis triangularis Sunny: Bloeit van mei t/m oktober en wordt ongeveer 10-15 cm hoog. De kleur van de bloem is lichtroze en het blad is paars.

Oxalis Versicolor

Oxalis versicolor

Oxalis versicolor Oxalis versicolor: Bloeit in het najaar, in de maand september en wordt ongeveer 12 cm hoog. De bloem is wit en heeft een rode rand.

Oxalis versicolor Golden Cape

Oxalis versicolor Golden Cape

Oxalis versicolor Golden Cape Oxalis versicolor Golden Cape: Bloeit in het najaar, in september en wordt ongeveer 12 cm hoog. De bloem is geel en heeft een rode rand.