Alles Amaryllis (Hippeastrum)

Amaryllis Akiko ®

Amaryllis Akiko ® Amaryllis Akiko ® (Hippeastrum): De dubbelbloemige bloem is wit van kleur. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Antarctica ®

Amaryllis Antarctica ® Amaryllis Antarctica ® (Hippeastrum): De kleur van de mooie, stevige bloem is wit. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis belladonna

Amaryllis belladonna Amaryllis belladonna: Bloeit rond de maand juli en wordt ongeveer 65 cm hoog. De bloem is roze van kleur.

Amaryllis Bogota ®

Amaryllis Bogota ® Amaryllis Bogota ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis, met slanke bloemen. De kleur van de bloem is donkerrood met iets licht koraalrood. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Chico ®

Amaryllis Chico ® Amaryllis Chico ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis, met slanke bloemen. De kleur van de bloem is zachtgroen met donkerrood. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.  

Amaryllis Double Delicious ®

Amaryllis Double Delicious ®

Amaryllis Double Delicious ® Amaryllis Double Delicious ® (Hippeastrum): Deze dubbelbloemige bloemen zijn rood van kleur. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Doublet ®

Amaryllis Doublet ® Amaryllis Doublet ® (Hippeastrum): Een bijzonder mooie, dubbelbloemige, gestreepte bloem in de kleuren wit met rood. De hoogte is ongeveer 50 tot 60 cm.

Amaryllis Emerald ®

Amaryllis Emerald ® Amaryllis Emerald ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis, met slanke bloemen. De kleur van de bloem is groen-geel met rode aders. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis gestreept

Amaryllis gestreept Amaryllis gestreept (Hippeastrum): Een succesnummer. De grootbloemige bloem van deze bol is rood met wit gestreept. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Happy Nymph ®

Amaryllis Happy Nymph ® Amaryllis Happy Nymph ® (Hippeastrum): Een bijzondere, dubbelbloemige amaryllis. De kleur van de bloem is rood met iets wit. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis La Paz ®

Amaryllis La Paz ® Amaryllis La Paz ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis met slanke bloemen. De kleur van de bloem is roodoranje. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Luna ®

Amaryllis Luna ® Amaryllis Luna ® (Hippeastrum): Deze bijzonder unieke bloem is zacht geelgroen van kleur. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Magic Green ®

Amaryllis Magic Green ® Amaryllis Magic Green ® (Hippeastrum): Deze unieke bloem is groen tot limoengroen van kleur en heeft rode aders. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Minerva

Amaryllis Minerva Amaryllis Minerva (Hippeastrum): Een succesnummer. De grootbloemige bloem is rood met wit gestreept. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Nymph ®

Amaryllis Nymph ® Amaryllis Nymph ® (Hippeastrum): De mooie, volle, dubbelbloemige bloemen zijn wit van kleur en hebben rode strepen. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Picotee

Amaryllis Picotee Amaryllis Picotee (Hippeastrum): De unieke bloem is wit van kleur en heeft een dunne rode rand. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Pierrot ®

Amaryllis Pierrot  ® Amaryllis Pierrot ® (Hippeastrum): Deze opvallende, grootbloemige amaryllis is rood met wit gestreept. De hoogte is ongeveer 50 tot 60 cm.

Amaryllis Premiere ®

Amaryllis Premiere ® Amaryllis Premiere ® (Hippeastrum): Deze grootbloemige bloem heeft een intense, donkerrode kleur. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Quito ®

Amaryllis Quito ® Amaryllis Quito ® (Hippeastrum): Een exotische amaryllis met slanke bloemen. De kleur van de bloem is zacht rood. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis Rebecca ®

Amaryllis Rebecca ® Amaryllis Rebecca ® (Hippeastrum): Deze charmante bloem is roze van kleur en heeft een lange, slanke trompetvorm. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis rood

Amaryllis rood Amaryllis rood (Hippeastrum): De grootbloemige bloem heeft een mooie, rode kleur. Een klassieker. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis roze

Amaryllis roze Amaryllis roze (Hippeastrum): Deze grootbloemige bloem is intens zuurstokroze van kleur. Een klassieker. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Samba ®

Amaryllis Samba ® Amaryllis Samba ® (Hippeastrum): Deze prachtige grootbloemige bloem is rood met wit gestreept. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Amaryllis Stardust ®

Amaryllis Stardust ® Amaryllis Stardust ® (Hippeastrum): Deze unieke bloem is rood met wit 'gespikkeld'. Roder in het midden en witter naar de punten. De hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Amaryllis wit

Amaryllis wit Amaryllis wit (Hippeastrum): De prachtige, grote, stevige bloemen zijn wit van kleur. Een klassieker. De hoogte is ongeveer 50-60 cm.