Alles Anemone Enkel

Anemone coronaria bicolor

Anemone coronaria bicolor Anemone coronaria bicolor: De bloeitijd loopt van juni t/m oktober. De hoogte is zo'n 30 cm. De bloem is wit en heeft een rode binnenring. Eigen teelt.

Anemone coronaria Bride

Anemone coronaria Bride Anemone coronaria Bride: De bloeitijd loopt van juni t/m oktober. De hoogte is zo'n 30 cm. De bloem is wit van kleur. Eigen teelt.

Anemone coronaria De Caen

Anemone coronaria De Caen

Anemone coronaria De Caen Anemone coronaria De Caen: De bloeitijd loopt van juni t/m oktober. De hoogte is zo'n 30 cm. Enkele bloemen in gemengde kleuren. Eigen teelt.

Anemone coronaria Hollandia

Anemone coronaria Hollandia Anemone coronaria Hollandia: De bloeitijd loopt van juni t/m oktober. De hoogte is zo'n 30 cm. De enkele bloem is scharlakenrood van kleur. Eigen teelt.

Anemone coronaria Mr. Fokker

Anemone coronaria Mr. Fokker Anemone coronaria Mr. Fokker: De bloeitijd loopt van juni t/m oktober. De hoogte is zo'n 30 cm. De enkele bloem heeft een blauwe kleur. Eigen teelt.

Anemone coronaria Sylphide

Anemone coronaria Sylphide Anemone coronaria Sylphide: De bloeitijd loopt van juni t/m oktober. De hoogte is zo'n 30 cm. De enkele bloem is violet van kleur. Eigen teelt.