Alles Zantedeschia voorjaar

Zantedeschia aethiopica

Zantedeschia aethiopica Zantedeschia aethiopica (syn. Calla aethiopica): Bloeit in de maanden juli-oktober en wordt ongeveer 70-90 cm hoog. De kleur van de fraai gevormde bloem is wit. Import.

Zantedeschia albomaculuata

Zantedeschia albomaculata Zantedeschia albomaculata: Bloeit in de maanden juli-oktober en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is wit en het blad is gevlekt.

Zantedeschia Captain Reno ®

Zantedeschia Captain Reno ® Zantedeschia Captain Reno ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is bordeauxrood.  

Zantedeschia Crystal Blush

Zantedeschia Crystal Blush Zantedeschia Crystal Blush: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is wit.

Zantedeschia Flame

Zantedeschia Flame Zantedeschia Flame: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is oranje-rood gevlamd.

Zantedeschia Mango

Zantedeschia Mango Zantedeschia Mango: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is oranjerood.

Zantedeschia Picasso ®

Zantedeschia Picasso ® Zantedeschia Picasso ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is paars met een crème rand.

Zantedeschia Pink Persuasion

Zantedeschia Pink Persuasion Zantedeschia Pink Persuasion: Bloeit in de maanden juli-oktober en wordt ongeveer 40-50 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is roze.

Zantedeschia Pot of Gold

Zantedeschia Pot of Gold Zantedeschia Pot of Gold: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is geel.

Zantedeschia Red Alert ®

Zantedeschia Red Alert ® Zantedeschia Red Alert ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-45 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is helderrood.  

Zantedeschia rehmannii

Zantedeschia rehmannii Zantedeschia rehmannii: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-50 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is roze.

Zantedeschia Schwarzwalder ®

Zantedeschia Schwarzwalder ® Zantedeschia Schwarzwalder ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 45-50 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is bijna zwart.

Zantedeschia Treasure

Zantedeschia Treasure Zantedeschia Treasure: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is oranjerood.