Alles Zantedeschia voorjaar

Zantedeschia aethiopica

Zantedeschia aethiopica Zantedeschia aethiopica (syn. Calla aethiopica): Bloeit van juli tot en met september en wordt ongeveer 70 cm hoog. De kleur van de fraaigevormde bloem is wit. Import.

Zantedeschia albomaculuata

Zantedeschia albomaculata Zantedeschia albomaculata: Bloeit in de maanden juli-oktober en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is wit en het blad is gevlekt.

Zantedeschia Black Magic

Zantedeschia Black Magic Zantedeschia Black Magic: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is citroengeel.

Zantedeschia Captain Reno ®

Zantedeschia Captain Reno ® Zantedeschia Captain Reno ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is bordeauxrood.  

Zantedeschia Claudia ®

Zantedeschia Claudia ® Zantedeschia Claudia ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is donkerroze.

Zantedeschia Crystal Blush

Zantedeschia Crystal Blush Zantedeschia Crystal Blush: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is wit.

Zantedeschia Hot Shot

Zantedeschia Hot Shot Zantedeschia Hot Shot: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is zalmorange.

Zantedeschia La Paz ®

Zantedeschia La Paz ® Zantedeschia La Paz ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is bijna zwart.

Zantedeschia Mango

Zantedeschia Mango Zantedeschia Mango: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is oranjerood.

Zantedeschia Odessa ®

Zantedeschia Odessa ® Zantedeschia Odessa ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is donkerpaars tot bijna zwart.

Zantedeschia Picasso ®

Zantedeschia Picasso ® Zantedeschia Picasso ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is paars met een crème rand.

Zantedeschia Pink Persuasion

Zantedeschia Pink Persuasion Zantedeschia Pink Persuasion: Bloeit in de maanden juli-oktober en wordt ongeveer 40-50 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is roze.

Zantedeschia Pot of Gold

Zantedeschia Pot of Gold Zantedeschia Pot of Gold: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is geel.

Zantedeschia Red Alert ®

Zantedeschia Red Alert ® Zantedeschia Red Alert ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-45 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is helderrood.  

Zantedeschia rehmannii

Zantedeschia rehmannii Zantedeschia rehmannii: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 40-50 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is roze.

Zantedeschia Rina ®

Zantedeschia Rina ® Zantedeschia Rina ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 45-50 hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is lichtrood.

Zantedeschia Sapporo ®

Zantedeschia Sapporo ® Zantedeschia Sapporo ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 45-50 hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is wit.

Zantedeschia Summer Sun ®

Zantedeschia Summer Sun ® Zantedeschia Summer Sun ®: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 45-50 hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is geel.

Zantedeschia Treasure

Zantedeschia Treasure Zantedeschia Treasure: Bloeit in de maanden juli-september en wordt ongeveer 50-60 cm hoog. De kleur van de kelkvormige bloem is oranjerood.