Alles Trillium

Trillium camschatcense

Trillium camschatcense Trillium camschatcense (Boslelie) is wit van kleur met een paarse zweem en heeft driebladerige bloemen. De hoogte is 30 tot 40 cm. De bloeitijd is rond mei-juni.  

Trillium erectum

Trillium erectum Trillium erectum (Boslelie) is donker roodbruin van kleur en heeft driebladerige bloemen. De hoogte is 30 tot 40 cm. De bloeitijd is rond mei-juni.

Trillium grandiflorum

Trillium grandiflorum Trillium grandiflorum (Boslelie) is wit van kleur en heeft driebladerige bloemen. De hoogte is 30 tot 40 cm. De bloeitijd is rond mei-juni.

Trillium grandiflorum Flore Plenum

Trillium grandiflorum Flore Plenum Trillium grandiflorum Flore Plenum is wit van kleur en is dubbelbloemig. De hoogte is 30 tot 40 cm. De bloeitijd is mei-juni.  

Trillium luteum

Trillium luteum Trillium luteum (Boslelie) is groen-geel van kleur en heeft driebladerige bloemen. De hoogte is ongeveer 30-40 cm. De bloeitijd is rond mei-juni.

Trillium prairie

Trillium prairie Trillium prairie (Boslelie) is kastanjebruin van kleur en heeft driebladerige bloemen. De hoogte is ongeveer 30-40 cm. De bloeitijd is rond mei-juni.

Trillium recurvatum

Trillium prairie Trillium prairie (Boslelie) is kastanjebruin van kleur en heeft driebladerige bloemen. De hoogte is ongeveer 30-40 cm. De bloeitijd is rond mei-juni.

Trillium sessile

Trillium sessile Trillium sessile (Boslelie) is donkerrood van kleur en heeft driebladerige bloemen. De hoogte is ongeveer 30-40 cm. De bloeitijd is rond mei-juni.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen