Alles Ixia

Ixia Eos ®

Ixia Eos ® Ixia Eos ®: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is grootbloemig en is bariumgeel van kleur.

Ixia gemengd

Ixia gemengd Ixia gemengd: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. Mooie gemengde kleuren.

Ixia Giant

Ixia Giant Ixia Giant: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is ivoorwit van kleur en heeft een donker hart.

Ixia Hogarth

Ixia Hogarth Ixia Hogarth: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is roomkleurig en heeft een purperen hart.

Ixia Mabel

Ixia Mabel Ixia Mabel: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme, cyclaam-purperen kleur.

Ixia Marquette

Ixia Marquette Ixia Marquette: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme zwavelgele kleur met een zwart hart.

Ixia Panorama

Ixia Panorama Ixia Panorama: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme tyrisch purperen kleur.

Ixia Rose Emperor

Ixia Rose Emperor Ixia Rose Emperor: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. Het heeft een fijn bloemetje met een zachtroze kleur.

Ixia Spotlight

Ixia Spotlight Ixia Spotlight: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is roomwit met een rode vlam in het hart.

Ixia Venus

Ixia Venus Ixia Venus: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme magenta, paars-rode kleur en een donker hart.

Ixia Yellow Emperor

Ixia Yellow Emperor Ixia Yellow Emperor: Bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een gele kleur en een donker hart.