Alles Leucojum

Leucojum aestivum

Leucojum aestivum

Leucojum aestivum Leucojum aestivum : Bloeit wat later dan de vernum, namelijk in mei en wordt 35 cm hoog. De bloem is wit met groene puntjes. Import

Leucojum aestivum Gravetye Giant

Leucojum aestivum Gravetye Giant

Leucojum aestivum Gravetye Giant Leucojum aestivum Gravetye Giant: Bloeit wat later dan de vernum, namelijk in mei en wordt wel 50 cm hoog, de bloem is wit van kleur.

Leucojum autumnale September Snow

Leucojum autumnale September Snow Leucojum autumnale September Snow: bloeit in het najaar, rond oktober. De bloemen zijn wit en de hoogte is 15 cm.

Leucojum vernum

Leucojum vernum, Hollands geteeld

Leucojum vernum, Hollands geteeld Leucojum vernum, Hollands geteeld: Bloeit in maart, is de voorbode voor de lente. Het wordt zo'n 15cm hoog. De bloem is wit met groene puntjes aan het eind.

Leucojum vernum

Leucojum vernum, import

Leucojum vernum, import Leucojum vernum, import: Lenteklokje, bloeit in maart en is de voorbode voor de lente. Het wordt zo'n 15 cm hoog. De bloem is wit met groene puntjes aan het eind.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen