Alles Iris

Iris aucheri

Iris aucheri Iris aucheri: Bloeit in de maanden februari-maart en wordt ongeveer 30 tot 40 hoog. De bloem heeft een mooie blauwe kleur.

Iris cycloglossa

Iris cycloglossa Iris cycloglossa: Bloeit in de maanden mei-juni en wordt ongeveer 50 cm hoog. De prachtige bloem is blauwviolet van kleur en heeft een gele vlek.

Iris danfordiae

Iris danfordiae Iris danfordiae: Bloeit al vroeg in de maanden februari-maart en wordt maar 10 cm hoog. De bloem heeft een heldere gele kleur.

Iris Dardanus

Iris Dardanus Iris Dardanus: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt maar 15 cm hoog. De volle bloem is lila met purper van kleur.

Iris histrioides Lady Beatrix Stanley

Iris histrioides Lady Beatrix Stanley Iris histrioides Lady Beatrix Stanley: Bloeit in maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is blauw van kleur en heeft een witte veer met gele ader.

Iris hoogiana

Iris hoogiana Iris hoogiana: Bloeit later in het voorjaar, in mei, en wordt wel 50 cm hoog. De bloem heeft een campanula-violette kleur.

Iris Katharine Hodgkin

Iris Katharine Hodgkin Iris Katharine Hodgkin: Bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is blauw van kleur en heeft een groenige gloed.

Iris Katharines Gold

Iris Katharines Gold Iris Katharines Gold: Bloeit vroeg, in de maand maart, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtgeel met wit van kleur.

Iris magnifica

Iris magnifica Iris magnifica: Bloeit vroeg in het voorjaar, rond april-mei, en wordt ongeveer 50 cm hoog. De bloem is zacht lavendelblauw van kleur.

Iris reticulata

Iris reticulata

Iris reticulata Iris reticulata: Bloeit vroeg in het voorjaar, rond februari, en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is paarsblauw van kleur en heeft een gele blos.

Iris reticulata Alida ®

Iris reticulata Alida ®

Iris reticulata Alida ® Iris reticulata Alida ®: Bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtblauw van kleur en heeft een oranje-gele blos.

Iris reticulata Blue Note

Iris reticulata Blue Note Iris reticulata Blue Note: Bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is blauwviolet met indigoblauw van kleur en heeft een witte blos.

Iris reticulata Carolina

Iris reticulata Carolina Iris reticulata Carolina: Bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violet-blauw van kleur en heeft een lichtgele blos.

Iris reticulata Clairette:

Iris reticulata Clairette

Iris reticulata Clairette: Iris reticulata Clairette: Bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtblauw van kleur en heeft een witte blos.

Iris reticulata Fabiola

Iris reticulata Fabiola Iris reticulata Fabiola: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt maar 15 cm hoog. De bloem is violetblauw van kleur en heeft een witte blos.

Iris reticulata Harmony

Iris reticulata Harmony Iris reticulata Harmony: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt maar 15 cm hoog. De bloem is hemelsblauw van kleur.

Iris reticulata J.S. Dijt

Iris reticulata J.S. Dijt Iris reticulata J.S. Dijt: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is roodpurper van kleur en heeft een gele blos.

Iris reticulata Natascha

Iris reticulata Natascha Iris reticulata Natascha: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is wit van kleur en heeft een gele blos.

Iris reticulata Painted Lady

Iris reticulata Painted Lady Iris reticulata Painted Lady: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is violet van kleur en heeft een gele blos.

Iris reticulata Pauline

Iris reticulata Pauline Iris reticulata Pauline: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is purper van kleur en heeft een witte blos.

Iris reticulata Pixie ®

Iris reticulata Pixie ®

Iris reticulata Pixie ® Iris reticulata Pixie ®: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is purperblauw van kleur en heeft een gele blos.

Iris reticulata Polar Ice ®

Iris reticulata Polar Ice ® Iris reticulata Polar Ice ®: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is crème wit van kleur en heeft een gele blos.

Iris reticulata Purple Hill

Iris reticulata Purple Hill

Iris reticulata Purple Hill Iris reticulata Purple Hill: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is purper van kleur en heeft een gele blos.

Iris reticulata Rhapsody ®

Iris reticulata Rhapsody ®

Iris reticulata Rhapsody ® Iris reticulata Rhapsody ®: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt 15 cm hoog. De bloem is hemelsblauw van kleur en heeft een witgele blos.

Iris Sheila Ann Germany

Iris Sheila Ann Germany Iris Sheila Ann Germany: Bloeit vroeg in het voorjaar, in maart, en wordt maar 10 cm hoog. De bloem is wit van kleur en heeft een blauw gespikkelde lip.