Alles Iris

Iris aucheri

Iris aucheri

Iris aucheri Iris aucheri: bloeit vroeg in het voorjaar, namelijk februari/maart. Het wordt 30-40 hoog, de bloem heeft een blauwe kleur.

Iris bucharica

Iris bucharica

Iris bucharica Iris bucharica: bloeit in april en wordt ongeveer 40 cm hoog. De kleur van de bloem is wit met gele opstaande bloemen .

Iris Cycloglossa

Iris cycloglossa

Iris cycloglossa Iris cycloglossa: bloeit in de maanden mei/juni en wordt ongeveer 50 cm hoog. Het is prachtige bloem die blauwviolet van kleur is en gele vlekken heeft.

Iris danfordiae

Iris danfordiae

Iris danfordiae Iris danfordiae: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt maar 10 cm hoog en de bloem heeft een helder gele kleur.

Iris Dardanus

Iris Dardanus

Iris Dardanus Iris Dardanus: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt maar 15 cm hoog en de bloem heeft een lila met purperen kleur.

Iris Frank Elder

Iris Frank Elder

Iris Frank Elder Iris Frank Elder: bloeit vroeg in het voorjaar en wordt wel 75 cm hoog. De bloem heeft een zacht blauwe kleur met geel.

Iris histrioides George

Iris histrioides George

Iris histrioides George Iris histrioides George: Bloeit in maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een mooie, diepe, purperen kleur.

Iris histrioides Lady Beatrix Stanley

Iris Histrioides Lady Beatrix Stanley Iris Histrioides LadyBeatrix Stanley: bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is blauw en heeft een witte veer met gele ader.

Iris hoogiana

Iris hoogiana

Iris hoogiana Iris hoogiana: bloeit later in het voorjaar, namelijk in mei en wordt wel 50 cm hoog. De bloem heeft een Campanula-violette kleur.

Iris Katharine Hodgkin

Iris Katharine Hodgkin

Iris Katharine Hodgkin Iris Katharine Hodgkin: bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een blauwe kleur met een groenige gloed.

Iris magnifica

Iris magnifica Iris magnifica: bloeit vroeg in het voorjaar, rond april-mei en wordt ongeveer 50 cm hoog. De bloem is zacht lavendelblauw van kleur.

Iris reticulata

Iris reticulata

Iris reticulata Iris reticulata: bloeit vroeg in het voorjaar, rond februari en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is paarsblauw met een gele blos.

Iris reticulata Alida ®

Iris reticulata Alida ®

Iris reticulata Alida ® Iris reticulata Alida ®: bloeit in maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtblauw met een oranje-gele blos.

Iris reticulata Blue Note

Iris reticulata Blue Note

Iris reticulata Blue Note Iris reticulata Blue Note: bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is blauwviolet met indigoblauw van kleur, met een witte blos.

Iris reticulata Carolina

Iris reticulata Carolina

Iris reticulata Carolina Iris reticulata Carolina: bloeit in maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is violet-blauw van kleur met een lichtgele blos.

Iris reticulata Clairette:

Iris reticulata Clairette

Iris reticulata Clairette: Iris reticulata Clairette: bloeit in de maand maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem is lichtblauw en heeft een witte blos.

Iris reticulata Edward

Iris reticulata Edward

Iris reticulata Edward Iris reticulata Edward: bloeit in maart en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloem heeft een methylblauwe kleur met oranjegele blos.

Iris reticulata Eye Catcher

Iris reticulata Eye Catcher

Iris reticulata Eye Catcher Iris reticulata Eye Catcher: bloeit in februari/maart en wordt ongeveer 10-15 cm hoog. De bloem is wit met gele blos en violet kleurig hart.

Iris reticulata Fabiola

Iris reticulata Fabiola

Iris reticulata Fabiola Iris reticulata Fabiola: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt maar 15 cm hoog en de bloem heeft een violet-blauwe kleur met een witte blos.

Iris reticulata Gordon

Iris reticulata Gordon

Iris reticulata Gordon Iris reticulata Gordon: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt maar 15 cm hoog en de bloem heeft een lobelia-blauwe kleur met een witgele blos.

Iris reticulata Harmony

Iris reticulata Harmony

Iris reticulata Harmony Iris reticulata Harmony: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt maar 15 cm hoog en de bloem heeft een hemelsblauwe kleur.

Iris reticulata J.S. Dijt

Iris reticulata J.S. Dijt

Iris reticulata J.S. Dijt Iris reticulata J.S. Dijt: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de bloem heeft een rood-purperen kleur met een gele blos.

Iris reticulata Joyce

Iris reticulata Joyce

  Iris reticulata Joyce Iris reticulata Joyce: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt maar 15 cm hoog en de bloem heeft een hemels-blauwe kleur met een oranje blos.

Iris reticulata Natascha

Iris reticulata Natascha

Iris reticulata Natascha Iris reticulata Natascha: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de bloem heeft een witte kleur met een gele blos.

Iris reticulata Palm Springs

Iris reticulata Palm Springs

Iris reticulata Palm Springs Iris reticulata Palm Springs: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de kleur van de bloem is violet met een gele blos.

Iris reticulata Pauline

Iris reticulata Pauline

Iris reticulata Pauline Iris reticulata Pauline: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de bloem heeft een purperen kleur met een witte blos.

Iris reticulata Pixie ®

Iris reticulata Pixie ®

Iris reticulata Pixie ® Iris reticulata Pixie ®: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de bloem heeft een purperen kleur met een gele blos.

Iris reticulata Polar Ice ®

Iris reticulata Polar Ice ® Iris reticulata Polar Ice ®: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de bloem is wit met een gele blos.

Iris reticulata Purple Hill

Iris reticulata Purple Hill

Iris reticulata Purple Hill Iris reticulata Purple Hill: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de bloem heeft een purperen kleur met een gele blos. Nieuw in assortiment

Iris reticulata Rhapsody ®

Iris reticulata Rhapsody ®

Iris reticulata Rhapsody ® Iris reticulata Rhapsody ®: bloeit vroeg in het voorjaar. Het wordt 15 cm hoog en de bloem heeft een hemelsblauwe kleur met een witgele blos.