Alles Oxalis voorjaar

Oxalis articulata Festival

Oxalis articulata Festival Oxalis articulata Festival: Bloeit in de periode mei-oktober en wordt ongeveer 15-30 cm hoog. De bloemetjes hebben een hardroze kleur en het blad is groen.

Oxalis deppei

Oxalis deppei

Oxalis deppei Oxalis deppei: bloeit de hele zomer, van mei tot oktober, en wordt ongeveer 15-20 cm hoog. De bloemen zijn dof roze van kleur.

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross Oxalis deppei Iron Cross (Geluksklaver): Bloeit vroeg in het jaar, mei-oktober en wordt ongeveer 15-30 cm hoog. Het bloemetje heeft een roze kleur.  

Oxalis depressa

Oxalis depressa Oxalis depressa (syn. Oxalis inops): Bloeit tussen mei-oktober en wordt ongeveer 5-10 cm hoog. Het heeft een roze bloem en een geel hartje.

Oxalis lasiandra

Oxalis lasiandra Oxalis lasiandra: Bloeit tussen mei-oktober en wordt ongeveer 15-30 cm hoog. De kleur van het bloemetje is hardroze.

Oxalis rubra

Oxalis rubra Oxalis rubra (syn. Oxalis floribunda): Bloeit uitbundig in de periode mei-oktober en wordt ongeveer 20-30 cm hoog. De bloemetjes zijn roze van kleur.

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis Oxalis triangularis: Bloeit in de periode mei-oktober en wordt ongeveer 10-15 cm hoog. De bloemetjes hebben een lichtroze kleur en het blad is bruin.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Birgit

Oxalis triangularis Birgit

Oxalis triangularis  Birgit Oxalis triangularis Birgit: Bloeit van mei t/m oktober en de hoogte is zo'n 10-15 cm. Het heeft een roze bloem en de blaadjes zijn groen.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Fanny

Oxalis triangularis Fanny

Oxalis triangularis Fanny Oxalis triangularis Fanny: Bloeit van mei t/m oktoberen de hoogte is zo'n 10-15 cm. De bloem is lichtroze en heeft een groen blad.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Marmer

Oxalis triangularis Marmer

Oxalis triangularis Marmer Oxalis triangularis Marmer: Bloeit van mei t/m oktober en de hoogte is zo'n 10-15 cm. Het heeft een gemarmerd blad en de bloem is wit.

Oxalis triangularis Myke

Oxalis triangularis Mijke

Oxalis triangularis Mijke Oxalis triangularis Myke: Bloeit in de periode mei-oktober en en de hoogte is zo'n 10-15 cm. De bloemetjes hebben een roze kleur en het blad is lichtpaars.

Oxalis triangularis ssp papilionacea

Oxalis triangularis ssp. papilionacea

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Oxalis triangularis ssp. papilionacea (syn. Oxalis regnellii): Bloeit van mei t/m oktober en de hoogte is 10-15 cm. De bloem is wit en het heeft een groen blad.

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny Oxalis triangularis Sunny: Bloeit in de periode mei-oktober en wordt ongeveer 10-15 cm hoog. De bloemetjes hebben een lichtroze kleur en het blad is paars.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen