Alles Oxalis voorjaar

Oxalis articulata Festival

groen blad, roze bloem green foliage, pink flower grünes laub, rosa blume

Oxalis deppei

Oxalis deppei

Oxalis deppei Oxalis deppei: bloeit vroeg in het jaar, de bloemen zijn dof roze van kleur. De hoogte wordt ongeveer 10 cm. De bol is in meerdere maten te verkrijgen.

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross Oxalis deppei Iron Cross: (geluksklaver) Bloeit vroeg in het jaar,mei/oktober,en wordt ongeveer 15-30 cm hoog. Het bloemetje heeft een roze kleur  

Oxalis depressa

(syn. Oxalis Inops), wit, roze-gele tuit (syn. oxalis inops), white, pink-yellow spout auslauf (syn oxalis inops), weiss, rosa-gelb

Oxalis lasiandra

hard roze bloem   hard pink flower   hard roza Blume

Oxalis rubra

(syn. Floribunda), roze (syn. floribunda), pink (syn. floribunda), rosa

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis Oxalis triangularis: deze Oxalis groeit en bloeit van mei t/m oktober, het blad is bruin en de bloem heeft een lichtroze kleur.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Birgit

Oxalis triangularis Birgit

Oxalis triangularis  Birgit Oxalis triangularis  Birgit: de Oxalis groeit en bloeit van mei t/m oktober, heeft een roze bloem en de blaadjes zijn groen.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Fanny

Oxalis triangularis Fanny

Oxalis triangularis Fanny Oxalis triangularis Fanny: deze Oxalis groeit en bloeit van mei t/m oktober, de bloem is lichtroze en heeft een groen blad.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Marmer

Oxalis triangularis Marmer

Oxalis triangularis Marmer Oxalis triangularis Marmer: de Oxalis groeit en bloeit van mei t/m oktober, het heeft een gemarmerd blad en de bloem is wit

Oxalis triangularis Myke

Oxalis triangularis Mijke

Oxalis triangularis Mijke Oxalis triangularis Mijke: groeit en bloeit tussen mei en oktober, het heeft roze bloemetjes en het blad is lichtpaars, wordt tussen de 10 en 15 cm hoog.

Oxalis triangularis ssp papilionacea

Oxalis triangularis ssp papilionacea

Oxalis triangularis ssp papilionacea Oxalis triangularis ssp papilionacea: (syn. O. regnellii), groeit en bloeit van mei t/m oktober, de bloem is wit en heeft een groen blad.

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny Oxalis triangularis Sunny : een Oxalis die van mei t/m oktober groeit en bloeit, de bloem is lichtroze en heeft een paars blad.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen