Alles Oxalis voorjaar

Oxalis articulata Festival

Oxalis articulata Festival Oxalis articulata Festival: Bloeit in de periode mei-oktober en wordt ongeveer 20-30 cm hoog. De bloemetjes hebben een hardroze kleur en het blad is groen.

Oxalis deppei

Oxalis deppei Oxalis deppei: Bloeit in de maanden mei-oktober en wordt ongeveer 15-30 cm hoog. De bloemen zijn dof roze van kleur en het blad is groen.

Oxalis deppei Iron Cross

Oxalis deppei Iron Cross Oxalis deppei Iron Cross (Geluksklaver): Bloeit de hele zomer, van mei tot oktober, en wordt ongeveer 15-30 cm hoog. Het bloemetje heeft een roze kleur.  

Oxalis lasiandra

Oxalis lasiandra Oxalis lasiandra: Bloeit in de maanden mei-oktober en wordt ongeveer 20-30 cm hoog. De kleur van het bloemetje is hardroze.

Oxalis rubra

Oxalis rubra Oxalis rubra (syn. Oxalis floribunda): Bloeit uitbundig in de periode mei-oktober en wordt ongeveer 20-30 cm hoog. De bloemetjes zijn roze van kleur en hebben een donkerder hartje.

Oxalis triangularis

Oxalis triangularis Oxalis triangularis: Bloeit van mei t/m oktober en wordt zo'n 10-15 cm hoog. De bloem heeft een lichtroze kleur en de kleur van het blad is paarsbruin.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Birgit

Oxalis triangularis Birgit

Oxalis triangularis Birgit Oxalis triangularis Birgit: Bloeit in de maanden mei-oktober en de hoogte is ongeveer 10-15 cm. De bloem is lichtroze van kleur en het blad is groen.

Oxalis triangularis ssp papilionacea Fanny

Oxalis triangularis Fanny ®

Oxalis triangularis Fanny ® Oxalis triangularis Fanny ®: Bloeit in de maanden mei-oktober. De hoogte is ongeveer 10-15 cm. De bloem is lichtroze van kleur en het blad is groen.

Oxalis triangularis Marmer

Oxalis triangularis Marmer Oxalis triangularis Marmer: Bloeit in de maanden mei-oktober en de hoogte is ongeveer 10-15 cm. De bloem is wit van kleur en het blad is wit-groen gemarmerd.

Oxalis triangularis Mijke ®

Oxalis triangularis Mijke ® Oxalis triangularis Mijke ®: Bloeit in de maanden mei-oktober. De hoogte is ongeveer 10-15 cm. De bloemen zijn roze van kleur en het blad is lichtpaars.

Oxalis triangularis ssp. papilionacea

Oxalis triangularis ssp. papilionacea Oxalis triangularis ssp. papilionacea (syn. Oxalis regnellii): Bloeit in de maanden mei-oktober en de hoogte is ongeveer 10-15 cm. De bloem is wit van kleur en het blad is groen.

Oxalis triangularis Sunny

Oxalis triangularis Sunny Oxalis triangularis Sunny: Bloeit in de maanden mei-oktober en wordt ongeveer 10-15 cm hoog. De bloemetjes lichtroze van kleur en het blad is paars.