Alles Anemone Species

Anemone blanda Blue Shades

Anemone blanda Blue Shades Anemone blanda Blue Shades: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is een mooie mengeling van blauw.

Anemone blanda Blue Splendour

Anemone blanda Blue Splendour Anemone blanda Blue Splendour: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De kleur van de bloem is lichtblauw.

Anemone blanda Charmer

Anemone blanda Charmer Anemone blanda Charmer: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem heeft een donker roze kleur.

Anemone blanda gemengd

Anemone blanda gemengd  Anemone blanda gemengd: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen zijn een mix van kleuren.

Anemone blanda Pink Star

Anemone blanda Pink Star Anemone blanda Pink Star: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem heeft een donker roze kleur.

Anemone blanda Radar

Anemone blanda Radar Anemone blanda Radar: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is purperrood van kleur.

Anemone blanda Rosea

Anemone blanda Rosea Anemone blanda Rosea: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem heeft een helder roze kleur.

Anemone blanda Violet Star

Anemone blanda Violet Star Anemone blanda Violet Star: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is violet-roze van kleur.

Anemone blanda White Splendour

Anemone blanda White Splendour Anemone blanda White Splendour: Begint te bloeien in maart en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloem is sneeuwwit van kleur.

Anemone lipsiensis

Anemone lipsiensis Anemone lipsiensis: Begint te bloeien in april-mei en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloemen zijn zacht crèmewit van kleur.

Anemone nemorosa

Anemone nemorosa Anemone nemorosa: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloemen zijn wit van kleur.

Anemone nemorosa Blue Eyes

Anemone nemorosa Blue Eyes Anemone nemorosa Blue Eyes: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 20 cm hoog. De dubbele bloemen zijn wit van kleur en hebben een blauw oog.

Anemone nemorosa Bracteata

Anemone nemorosa Bracteata Anemone nemorosa Bracteata: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bijzondere bloemen zijn wit van kleur.

Anemone nemorosa Green Fingers

Anemone nemorosa Green Fingers Anemone nemorosa Green Fingers: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen zijn wit en hebben groene uitlopers uit het hart.

Anemone nemorosa Hilda

Anemone nemorosa Hilda

Anemone nemorosa Hilda Anemone nemorosa Hilda: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen zijn zuiver wit van kleur.

Anemone nemorosa Lychette

Anemone nemorosa Lychette Anemone nemorosa Lychette: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen zijn wit van kleur.

Anemone nemorosa Robinsoniana

Anemone nemorosa Robinsoniana Anemone nemorosa Robinsoniana: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 10 cm hoog. De bloemen hebben een lavendelblauwe kleur.

Anemone nemorosa Royal Blue

Anemone nemorosa Royal Blue Anemone nemorosa Royal Blue: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 20 cm hoog. De bloemen hebben een violetblauwe kleur.

Anemone nemorosa Vestal

Anemone nemorosa Vestal

Anemone nemorosa Vestal Anemone nemorosa Vestal (Alba Plena): Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 10 cm hoog. De dubbele bloemen zijn wit van kleur.

Anemone ranunculoides

Anemone ranunculoides Anemone ranunculoides: Begint te bloeien in maart-april en wordt ongeveer 15 cm hoog. De bloemen zijn eenvoudig en geel van kleur.

Anemone ranunculoides Sioux

Anemone ranunculoides Sioux Anemone ranunculoides Sioux: Begint te bloeien in april-mei en wordt ongeveer 10 cm hoog. De semi-dubbele bloemen zijn zachtgeel van kleur.