All Ixia

Ixia Eos ®

Ixia Eos ® Ixia Eos ®: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is grootbloemig en is bariumgeel van kleur.

Ixia gemengd

Ixia gemengd Ixia gemengd: bloeit in de maanden juni/juli en worden ongeveer 40 cm hoog. Een prachtige mix van bonte kleuren in je tuin.

Ixia Giant

Ixia Giant Ixia Giant: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is roomwit van kleur en heeft een donker hart.

Ixia Hogarth

Ixia Hogarth Ixia Hogarth: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is roomkleurig en heeft een purperen hart.

Ixia Mabel

Ixia Mabel Ixia Mabel: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme, cyclaam-purperen kleur.

Ixia Marquette

Ixia Marquette Ixia Marquette: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme zwavelgele kleur met een zwart hart.

Ixia Panorama

Ixia Panorama Ixia Panorama: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme tyrisch purperen kleur.

Ixia Rose Emperor

Ixia Rose Emperor Ixia Rose Emperor: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. Het heeft een fijn bloemetje met een zachtroze kleur.

Ixia Spotlight

Ixia Spotlight Ixia Spotlight: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem is roomwit met een rode vlam in het hart.

Ixia Venus

Ixia Venus Ixia Venus: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een warme magenta, paars-rode kleur en een donker hart.

Ixia Yellow Emperor

Ixia Yellow Emperor Ixia Yellow Emperor: bloeit in de maanden juni-juli en wordt ongeveer 40 cm hoog. De bloem heeft een gele kleur en een donker hart.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen