All Zantedeschia spring

Zantedeschia aethiopica

Zantedeschia aethiopica Zantedeschia aethiopica: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de bloem is wit en de hoogte is ongeveer 70-90 cm. Import.

Zantedeschia albomaculuata

Zantedeschia albomaculata Zantedeschia albomaculata: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is wit en de hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Zantedeschia Captain Reno ®

Zantedeschia Captain Reno ® Zantedeschia Captain Reno ®: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is bordeauxrood en de hoogte is ongeveer 40-50 cm.  

Zantedeschia Crystal Blush

Zantedeschia Crystal Blush Zantedeschia Crystal Blush: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is wit en de hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Zantedeschia Flame

Zantedeschia Flame Zantedeschia Flame: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is oranje-geel gevlamd en de hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Zantedeschia Mango

Zantedeschia Mango Zantedeschia Mango: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is oranjerood en de hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Zantedeschia Picasso ®

Zantedeschia Picasso ® Zantedeschia Picasso ®: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is paars met een creme rand en de hoogte is ongeveer 40-60 cm.

Zantedeschia Pink Persuasion

Zantedeschia Pink Persuasion Zantedeschia Pink Persuasion: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is roze en wit doorschijnend en de hoogte is ongeveer 40-50 cm.

Zantedeschia Pot of Gold

Zantedeschia Pot of Gold Zantedeschia Pot of Gold: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is geel en de hoogte is ongeveer 40-50 cm.

Zantedeschia Red Alert

Zantedeschia Red Alert Zantedeschia Red Alert: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is helderrood en de hoogte is ongeveer 50-60 cm.  

Zantedeschia rehmannii

Zantedeschia rehmannii Zantedeschia rehmannii: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is roze en de hoogte is ongeveer 40-50 cm.

Zantedeschia Schwarzwalder ®

Zantedeschia Schwarzwalder ® Zantedeschia Schwarzwalder ®: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is bijna zwart en de hoogte is ongeveer 40-50 cm.

Zantedeschia Treasure

Zantedeschia Treasure Zantedeschia Treasure: Bloeit tussen mei-oktober. De kleur van de kelkvormige bloem is oranjerood en de hoogte is ongeveer 50-60 cm.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen